• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavom smetaju "klizači", a Škori sudije

Goran Stevanović zamjerio igračima Partizana što su se klizali po terenu, a Jovica Škoro smatra da su sudije oštetile Napredak.

 Plavom smetaju "klizači", a Škori sudije Izvor: MONDO

U finišu utakmice u kojoj je Partizan pobijedio Napredak 3:1, zbog prigovora je isključen šef struke gostiju Nenad Sakić. Na konferenciji za medije poslije meča pojavio se zvanični prvi trener Kruševljana Jovica Škoro i osuo drvlje i kamenje po sudijama.

"Došli smo u Beograd da odigramo kvalitetno što smo i učinili. Nismo došli da se vadimo protiv Partizana, ali moram da kažem da imam veliku primjedbu na suđenje", počeo je Škoro.

"Sudija Srđan Kaurin iz Subotice imao je jedan kriterijum u prvom, a drugi u drugom poluvremenu. Kod prvog gola Partizana prekršaj je bio u našu korist, a svirao ga je za Partizan. Poslije vođstva Partizana od 2:0 uspjeli smo da se dignemo, postignemo gol i u poslednjih 15 minuta nametnemo ofanzivu. Ali onda je na scenu stupio pomoćni sudija koji nije vidio ofsajd od tri metra", dodao je Škoro i nastavio u dahu:

"To je ubilo ekipu i ubilo sve ono što smo radili na treninzima. Odigrali smo korektno i kvalitetno. U drugom poluvremenu smo bili bolji", zaključio je Jovica Škoro.

Trener crno-bijelih Goran Stevanović smatra da je nešto više od 2.000 gledalaca na tribinama stadiona u Humskoj, ali i oni kraj malih ekrana, imalo šta da vidi u nedjelju popodne.

"Bila je ovo kvalitetna fudbalska predstava, poslije duže vremena na našem stadionu. Napredak je, za razliku od mnogih ekipa, došao ovdje da se nadigrava. Mi smo do povrede Klea igrali odlično, stvorili nekoliklo prilika, ali nas je onda taj detalj malo poremetio. Poslije 2:0 nepotrebno smo protivniku prepustili inicijativu i umjesto da ga dotučemo, vratili smo ga u život", izjavio je Stevanović.

Osvrnuo se i na kritike na račun suđenja iz protivničkog tabora.

"Žao mi je zbog ovih primjedbi na suđenje, koje je bacilo sjenku na dobru utakmicu", rekao je Plavi.

Mo "na hlađenju", Kleo pod upitnikom za Briž

Stevanović je objasnio zašto je izveo Nikolu Vujovića poslije nepunih pola sata otkako ga je na početku drugog poluvremena uveo u igru.

"Iritiralo me je to što su se pojedini fudbaleri Partizana non-stop klizali. Zato sam ga zamijenio. Vujović nije dobro ušao u utakmicu, a zbog tog klizanja, pojedini igrači su izgledali kao da su na rolšuama".

Šef struke šampiona Srbije je objasnio zašto je izveo Klea i zašto je Moreira utakmicu gledao iz lože.

"Kleo je dobio jak udarac i pod znakom pitanja je za utakmicu sa Brižom u četvrtak".

"Sa Moreirom sam obavio prijateljski razgovor, jer posljednje dve-tri utakmice nije u dobroj formi. Odlučili smo da mu damo sedam dana da psihički i fizički dođe sebi. Znate kroz šta je sve prošao u posljednjih nekoliko mjeseci, ali biće u kombinaciji za sastav protiv Briža", završio je priču Goran Stevanović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC