• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Zvezde pretukli Ivanjičane

Grupa navijača Zvezde pretukla u subotu trojicu simpatizera Javora, a jednom od njih slomljena jagodična kost.

 Navijači Zvezde pretukli Ivanjičane  Izvor: MONDO

Trojica navijača Javora završili su na urgentnom odjeljenju bolnice u Čačku, pošto ih je poslije subotnje utakmice u Ivanjici između Javora i Crvene zvezde pretukla grupa Delija iz Beograda, piše "Press".

Dvojica simpatizera Javora prošla su sa modricama i ogrebotinama, a najteže je povrijeđen Predrag S. (41) i on se još nalazi u čačanskoj bolnici, gdje je zbog slomljene jagodične kosti i operisan.

Policijska uprava u Čačku saopštila je da su zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi podnesene krivične prijave protiv Beograđana Dimitrija R. (33), Veselina M. (35) i Srđana P. (35), kao i protiv Mića S. (39), Dragana P. (49) i Predraga S. iz Ivanjice.

"U subotu oko 16.30 na urgentno odjeljenje javila su se trojica muškaraca. Prema njihovoj priči, do tuče je došlo na ulicama Ivanjice poslije utakmice. Dvojica su bila sa lakšim tjelesnim povredama i odmah su pušteni na kućno liječenje, dok je muškarac sa slomljenom jagodičnom kosti zadržan na ušnom odjeljenju. O svemu je obaviještena ivanjička policija", rekao je za "Press" dr Momčilo Spasić, direktor Zdravstvenog centra "Dr Dragiša Mišović" u Čačku.

Prema riječima očevidaca, tuča se dogodila poslije nesporazuma oko parking mjesta, pošto je obična svađa brzo prerasla u fizički obračun.

Navijači Zvezde izvukli su iz kola mještane Ivanjice i žestoko ih pretukli. Policija je brzo stigla na mjesto događaja, smirila strasti, a zatim privela izgrednike i podnijela krivične prijave protiv njih, navodi list.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC