• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berluskoni i dalje "hladi" Mihajlovića!

Autor mondo.rs

"Da li mogu da potvrdim da će ostati? Prerano je", kaže vlasnik Milana o treneru koji vodi veoma skroman sastav na veoma dobar način.

U jeku sezone u kojoj Milan ne igra Evropu i nastupa sa igračima čiji kvalitet, realno, obećava samo sredinu tabele, gradski derbi sa Interom bio je svakako meč godine.

I rosoneri su ga dobili ubedljivo, 3:0!

Ali, ako je neko pomislio da je često kritikovani Siniša Mihajlović, od kojeg se očekuju čuda sa 16-godišnjim golmanom na golu i igračima poput Aleksa, Antonelija, Abatea, Kucke, Honde, Bonaventure, Nijanga, Bertolaćija, itd, sebi obezbedio mesto na "San Siru" najubedljivijom pobedom nad "nerazurima" u poslednjih šest godina – prevario se!

"Mihajlović? To što je trener Milana znači da radi dobro. A, da li mogu da potvrdim da će biti tu i u junu? Prerano je. Sve zavisi od rezultata. Da, tako je sa svim trenerima u svim klubovima", rekao je temperamentni vlasnik Milana, Silvio Berluskoni.

"Mislim da ekipa zaslužuje pohvale. Ali, i dalje nemamo apsolutno nikakve pretpostavke o tome kako će izgledati sledeća sezona. Sve zavisi od toga kako će Milan igrati od danas do kraja sezone", ostao je uzdržan Berluskoni.

Mihajlović je skoro pa obezbedio plasman u finale Kupa Italije, gde će "rosoneri" imati priliku da osvoje prvi trofej od 2011. godine i obezbede povratak u Evropu naredne sezone, kao učesnici Lige Evrope.

Ipak, s ova tri boda, Mihajlovićev sastav popeo se do sedmog mesta na tabeli i sada Fiorentina, treća, koja bi "danas" išla u kvalifikacije za Ligu šampiona, beži Milanu šest bodova. Treba reći i da postoji šansa da Italijani prestignu Engleze na UEFA rang listi i da za sledeću sezonu dobiju četvrto mesto u Ligi šampiona.

Sve to biće ciljevi i merila za većinu trenera u Seriji A, koja je ove sezone veoma interesantna i kada je u pitanju borba za titulu i izlazak u Evropu.

Napoli i Juventus odvojili su se na vrhu tabele sa 50, odnosno 48 bodova, dok potom sledi grupa timova koja će se "klati" za to treće mesto – Fiorentina 42, Inter 41, Roma 38, Milan 36.

U isto vreme, Berluskoni pregovara i sa tajkunom sa Tajlanda, "Mister Bijem" (Bee Teachaubol) oko prodaje još 48 odsto akcija slavnog kluba, čime bi čovek sa Istoka postao većinski vlasnik.

"Dogovor je jako blizu. Cilj je da se Milan finansijski spase i vrati gde mu je mesto", rekao je Berluskoni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC