• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mođi "pegla" Blana i ekipu

Bivši direktor Juventusa Lučano Mođi ocijenio je da trener torinskih "crno-bijelih" Ćiro Ferara nije kriv za slabe rezultate, već uprava i igrači.

 Mođi "pegla" Blana i ekipu Izvor: MONDO

Mođi smatra da je ekipa u krizi zbog loših poteza uprave prilikom transfera.

"Stara dama" zauzima drugu poziciju na tabeli Serije A sa sedam bodova zaostatka za vodećim Interom. "Bjankoneri" su u subotu izgubili na svom terenu od Napolija sa 2:3, iako su imali dva gola prednosti.

Predsjednik kluba Žan Klod Blan nagovijestio je da bi Ferara mogao da dobije otkaz, ali bivši direktor kluba Lučano Mođi smatra da bi čelnici Juventusa novog trenera iskoristili kao "žrtvenog jarca".

"Ako je Blan želio da podrži Feraru, nije iskoristio prave riječi... Razočarao se u trenera, a to je uobičajeni metod ljudi koji ne znaju ništa o fudbalu. Ako je Juve pokazao slabosti protiv Napolija, to je zbog loših transfera", rekao je Mođi u kolumni koju piše za list Libero.

"Marko (Markioni) i Kristijano (Zaneti) pojačali su Fiorentinu u zamjenu za slabe igrače. Felipe Melo došao je iz Firence za 25 miliona evra. On nema potrebno znanje da bi igrao za tim koji mora da pobjeđuje u domaćem šampionatu i Evropi, pogotovo jer su u timu Kristijan Poulsen i Mohamed Sisoko", smatra Mođi.

Mođi se povukao sa mjesta direktora Juventusa posle 12 godina, u maju 2006. godine, zbog umiješanosti u aferu "kalčopoli" oko namještanja utakmica. On je suspendovan na pet godina, a "crno-bijelima" su oduzete dve titule šampiona (u sezonama 2004-2005, 2005-2006) i ekipa je izbačena u Seriju B.

Za vrijeme njegovog mandata Juvenstus je osvojio sedam titula šampiona, Kup i četiri Superkupa Italije, trijumfovao je u Ligi šampiona i Superkupu Evrope, a "crno-bijeli" osvojili su i Interkontinentalni kup i Intertoto kup.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC