• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Ja menadžer Liverpula? Nagađanje...

"Svaki put kada se piše o trenerima i klubovima, koji su u krizi, u novinama se pojave imena onih koji su bez posla", kaže Manćini.

 Manćini: Ja menadžer Liverpula? Nagađanje...  Izvor: MONDO

Roberto Manćini kratko je demantovao medijske spekulacije da je spreman da svakog trenutka preuzme ekipu Liverpula, ukoliko u skorije vrijeme Rafael Benitez dobije otkaz.

"Do ovog trenutka nije bilo nikakvog kontakta između Liverpula i mene, ali svaki put kada se piše o trenerima, koji su u problemu i klubovima, koji su u krizi, u novinama se pojave imena onih koji su bez posla", rekao je Manćini (44) za "La Politika nel Palone".

"Vidjećemo... Ako se nešto pojavi, onda ćemo dati na značaju priči. Ovako, sve je samo nagađanje", dodao je Manćini.

Legendarni italijanski fudbaler, od kada je dobio otkaz u Interu prije ljeta 2008. godine, nije vodio nijedan klub, a povezivan je sa mnogim. Tako je navodno i na listi želja Reala iz Madrida, opet u slučaju da Manuel Pelegrini dobije otkaz u narednim danima/nedeljama.




Te spekulacije Manćini nije ni komentarisao... On je spokojan, bar u finansijskom smislu, jer je i dalje na platnom spisku Intera, sa kojim je potpisao novi, višemilionski ugovor prije nego što je dobio otkaz uoči dolaska Žozea Murinja.

Vlasnik Intera Masimo Morati odlučio je da isplaćuje Manćiniju ratu po ratu, prije nego da mu u jednom danu isplati cio preostali iznos ugovora, a to bi značilo više od deset miliona evra.

Ukoliko bi se, ipak, vlasnici Liverpula Džordž Džilet i Tom Hiks odlučili da otpuste Beniteza zbog pet poraza u posljednjih šest utakmica i angažuju Manćinija, tada bi Italijan preuzeo upravo tim zbog kojeg je dobio otkaz u Interu.

Naime, iako je smijenjen na kraju sezone, javna tajna bila je da je eliminacija Intera u osmini finala Lige šampiona u sezoni 2007/08 od Liverpula (2:0, 0:1) koštala Manćinija posla na Đuzepe Meaci, uprkos tome što je Inter kasnije osvojio treću uzastopnu titulu prvaka Italije pod njegovim vođstvom.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC