• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković oduševljen: Umetnici futsala!

Proslavljeni srpski reprezentativac u fudbalu i promoter Evropskog prvenstva u futsalu oduševljen igrom "orlova" na startu turnira i atmosferom u Areni.

Futsal reprezentacija Srbije sjajno je počela Evropsko prvenstvo u Beogradu. Slovenija je savladana 5:1, iako je povela.

"U početku meča je možda bilo teško igračima da se pokažu pred ovakvim ambijentom, pred svojom publikom, mada su se posle oslobodili i pokazali umeće. Siguran sam da će u nastavku dati sve od sebe. Momci su pokazali da su umetnici sa loptom", pohvalio je igrače Dejan Stanković, promoter turnira.

"Srbija se potvrđuje kao jedan veliki organizator sportskih manifestacija. Večeras je bilo spektakularno i bila mi je čast da budem deo ovog ambijenta. Siguran sam da je igračima bilo veliko zadovoljstvo i vrhunac u karijeri da igraju pred punom Arenom".


"Orlovi" će u drugom kolu igrati protiv Portugala, u subotu od 21.00. Prethodno će se u četvrtak od 18.30 sastati Slovenija i Portugal. Dve prvoplasirane ekipe u gripi idu u četvrtfinale.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC