• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovo odloženi izbori u FSS

Sednica skupštine na kojoj bi trebalo da bude izglasan dolazak novog ili ostanak aktuelnog predsednika Saveza još jednom je odložena.

 Odloženi izbori u FSS Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dugo najavljivana Izborna skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS) mogla bi da bude održana više od godinu dana nakon što je najavljena!

Podsetimo, 1. juna 2015. Tomislav Karadžić javno je pristao da stane na crtu opoziciji, poručio da će fudbalska Srbija izaći na birališta na svim nivoima i taj proces je potom počeo da se odvija od najnižih jedinica.

Međutim, termin definitivne Skupštine na kojoj bi trebalo da bude izglasano ime predsednika FSS od tada je nekoliko puta odlagan. Na početku je spekulisano da će biti održana prošle jeseni, pa je u septembru najavljivano da neće pre marta ili aprila...

U sredu je iz Kuće fudbala u Staroj Pazovi poručeno:

- "Na današnjoj sednici, a na osnovu sugestija regionalnih saveza da se produže rokovi da bi bilo više vremena za kvalitetan izborni postupak, doneta je odluka o izmeni odluke o rokovima za sprovođenje izbora u FSS"

- "Tom odlukom, izbori u teritorijalnim fudbalskim savezima pomereni su za period od 11. do 30. aprila 2016. godine, dok će se konstitutivna Izborna skupština FSS održati krajem maja, početkom juna 2016".

Dakle, još oko pet meseci čekaće se na definitivni odgovor na pitanje da li će se Tomislav Karadžić još jednom kandidovati na izborima za predsednika FSS i da li će imati protivkandidata.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC