• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Edson levo, Luković desno

Autor mondo.rs

Brazilac odradio prvi trening sa crveno-belima. Plavšić i Grujić jedini pogodili metu. Sikimić i Petković kod doktora.

Posle dana odmora na pripremama koje obavljaju na Kipru, fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak će ponovo dva puta na teren.

Prvi trening odrađen je u jutarnjim satima, a igrači su igrali "crveni" protiv "narandžastih" na skraćenom terenu. Rezultat je bio 1:1, golovima Srđana Plavšića za "narandžaste" i Marka Grujića za "crvene".

U tim "crvenih", između ostalih, bili su i dvojica "novajlija" - Edson Silva i Damijen Le Talek, dok je na suprotnoj strani igrao David Babunski, koji je po izveštaju na klupskom sajtu demonstrirao odličnu tehniku.

Ovaj trening bio je prvi sa igračima Zvezde za Edsona, koji je zaigrao u tandemu sa kapitenom Aleksandrom Lukovićem. Brazilac je igrao levo, a Luković desno.

"Stil rada koji Grof (trener Miodrag Božović) forsira podrazumeva da svakog dana imamo određene igre i određene zahteve, i za sada sve ide po planu. Edson je odmah pokazao da ima određeni kvalitet, možda još uvek nije dovoljno fizički spreman jer nije dugo trenirao, ali mislim da će biti pravo pojačanje. Njegovim, ali i dolaskom ostalih igrača, pojačali smo konkurenciju i sada možemo više da kombinujemo. Pravimo respektabilnu ekipu koja će moći da uradi nešto više u Evropi. Ne razmišljamo o protivnicima već samo o sebi. Unapredili smo igru, ekipa igra sve bolje i verujem da će sve biti kako Grof želi", rekao je Saša Petrović, pomoćni trener Crvene zvezde.

Fudbaleri će trenirati ponovo u popodnevnim satima, a jutarnji trening nije u potpunosti odradio Predrag Sikimić zbog bola u leđima, dok je Marko Petković bio na terapiji zbog udarca koji je dobio tokom jednog duela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC