• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema osnova za Lukićevu odgovornost?

Dok zamjenik republičkog tužioca tvrdi da bi predsjednik Zvezde mogao da bude doživotno suspendovan, dr Ivošević ne vidi prostor za tužbu.

 Nema osnova za Lukićevu odgovornost? Izvor: MONDO

Tužilaštvo se okomilo na Vladana Lukića, predsjednika Crvene zvezde. Traži njegovu smjenu, a prema izjavi za "Press" zamjenika republičkog tužioca Jovana Krstića, "ta mjera bi mogla da bude i trajna". Ukoliko bi sud donio takvu presudu, Lukić bi bio doživotno suspendovan.

U Ljutice Bogdana 1 ne obaziru se mnogo na takve navode i ne žele ništa da komentarišu. Ako je suditi prema riječima bivšeg sudije Vrhovnog suda, dr Zorana Ivoševića, i nemaju razloga za brigu.

"Jedna pjesma može da ima više verzija, a tako je i sa ovom koju pjevaju navijači Crvene zvezde. Uostalom, i naša himna ima verziju u kojoj se pominje kralj i drugu u kojoj ga nema. Ako su u Zvezdi napamet znali nastavak teksta ispisanog na majici, ne vjerujem da su ga na brzinu izmislili da bi parirali tužiocu! To prosto nema logike", izjavio je dr Ivošević za "Blic".

"Ako je Lukić imao u vidu tekst koji je sam naveo, onda nemam razumijevanja za tužbu protiv njega, niti za pozivanje na bilo kakvu krivičnu odgovornost. Međutim, ako je to početak stihova koji pozivaju na nasilje, lance i tome slično, naravno da to niko ne bi mogao da podrži. Da rezimiram: po sadašnjim saznanjima ne vidim prostora za Lukićevu odgovornost", završio je dr Ivošević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC