• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRIŽ: Biće nam teško

Briž došao u Beograd sa željom da protiv Partizana ostvari povoljan rezultat. Prije 22 godine posljednji put igrao u glavnom gradu Srbije.

 BRIŽ: Biće nam teško  Izvor: MONDO

Poslije 22 godine, fudbalski klub Briž ponovo je u Beogradu. Belgijanci su došli na megdan Partizanu u Ligi Evrope, a prethodni susret dvije ekipe završen je pobjedom Briža 2:0.

Uprkos mišljenju javnosti u Belgiji i naravno navijača Briža, trener belgijske ekipe Adri Koster rekao je da njegova ekipa nije favorit.

"Iako svi to misle, ja se ne slažem sa ocjenom da je Briž favorit. Meč u četvrtak će biti drugačiji od prvog duela sa Partizanom jer smo tada igrali na domaćem terenu. Ipak, želimo da ostvarimo zadovoljavajući rezultat i da zadržimo šanse da se kvalifikujemo dalje", izjavio je Koster na konferenciji za novinare u Beogradu.

Prije dvije nedelje Briž je lagano slomio Partizana, a dvostruki strijelac bio je Hrvat Ivan Perišić.

Koster je dodao da u četvrtak neće kalkulisati sa sastavom ekipe, bez obzira što Briž za vikend igra prvenstveni derbi protiv Standarda iz Liježa.

"Za vikend igramo sa Standardom, ali protiv Partizana neće biti kalkulacija. Oba meča su nam bitna, a prvi je duel sa Partizanom i, samim tim je značajniji", zaključio je Koster.

Fudbaler sredine terena Briža Karel Hererc, koji je svojevremeno igrao sa sadašnjim članom Partizana Almamijem Moreirom u Standardu, rekao je da očekuje težu utakmicu nego prije dvije nedelje.

"Siguran sam da će nam biti drugačije nego prije 14 dana. Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani i da ostvarimo cilj. Ne smijemo da ponovimo lošu igru kao protiv Šahtjora u prvom kolu. Želimo da idemo dalje i svjesni smo odgovornosti", rekao je on.

Prema najavama iz belgijskog kluba utakmici u Beogradu prisustvovaće oko 200 navijača Briža.

Utakmica četvrtog kola Grupe J Lige Evropa između Partizana i Briža igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj. Crno-bijeli do sada nisu osvojili bodove u grupi, dok Briž ima četiri boda.

Ekipa Briža do sada je samo jednom igrala u Beogradu, prije 22 godine, kada je poražena od Crvene zvezde sa 3:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC