• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić: CSKA prolazi grupnu fazu LŠ

"Borićemo se do kraja... Imamo realne šanse da pobijedimo Volfsburg kod kuće, a potom i Bešiktaš u Istanbulu", kaže srpski reprezentativac.

 Krasić: CSKA prolazi grupnu fazu LŠ Izvor: MONDO

Miloš Krasić i CSKA iz Moskve umalo su "resetovali" veličanstven niz Mančester junajteda u Ligi šampiona na Old Trafordu. Ipak, niz je i dalje aktivan, sa 23 meča bez poraza kod kuće.

Moskovljani su u utorak uveče na "Teatru snova" vodili sa 3:1 do 84. minuta, ali su im snove o prvoj pobjedi na tlu Engleske u istoriji srušili Pol Skols i Antonio Valensija u nadoknadi vremena. I pored toga, Krasić, strijelac drugog gola na meču, smatra da je njegov tim napravio veliki uspjeh i da će na krilima tog rezultata izboriti plasman u osminu finala, uz Junajted.

"Mislim da imamo zaista dobar tim i potvrdili smo to protiv Mančestera. Borićemo se do kraja... Imamo realne šanse da pobijedimo Volfsburg kod kuće, a potom i Bešiktaš u Istanbulu, iako su to dva jaka tima", rekao je Krasić, kojeg je menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson pohvalio poslije prvog duela dva tima u Moskvi (0:1), a srpski reprezentativac mu se "zahvalio" golom u drugom susretu.

"Ako budemo igrali kao protiv Junajteda u gostima, mislim da idemo dalje", dodao je Krasić.

Uoči 5. i 6. kola u Grupi B, Mančester je već obezbijedio učešće u nok-aut fazi sa deset bodova, Volfsburg ima sedam, CSKA četiri, a Bešiktaš jedan.

Pobjeda Moskovljana nad šampionom Njemačke na Lužnjikiju poravnala bi dva tima na drugom mjestu grupe i onda bi odluka pala u posljednjem kolu, kada CSKA gostuje u Istanbulu, a Mančester junajted putuje na noge "vukovima".



Krasić zna na koji način njegov tim planira da pretekne Nijemce.

"Kao i na Old Trafordu... Dogovorili smo se da napadamo i da držimo loptu kod nas. Kreirali smo nekoliko dobrih šansi, dali dva gola u prvom poluvrmenu... Na kraju ne mogu a da ne kažem da smo razočarani remijem, jer smo primili dva gola za nekoliko minuta. Ali, ponoviću da je remi na Old Trafordu dobar rezultat i da ćemo povući pouke iz njega", dodao je Krasić, čije igre prate skauti nekoliko evropskih klubova, uključujući i Milan.

Krasić i golman Igor Akinfejev trenutno su najaktuelniji pojedinci u timu, a pohvaljeni su i od strane Fergusona.

Akinfejev je svojim odbranama na Trafordu inspirisao saigrače ispred njega da zabilježe odličan rezultat.

"Svi smo veoma zahvalni našem golmanu zbog načina na koji je branio u utorak. Mislim da je Igor Akinfejev najbolji mladi golman Evrope trenutno", dodao je Krasić.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC