• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Dvije pobjede do kraja

Barselona očigledno nije u formi sa početka sezone, a u čemu je problem, to će pod hitno morati da utvrdi trener Pepe Gvardiola.

 Gvardiola: Dvije pobjede do kraja Izvor: MONDO

Samo bod iz dvije utakmice sa Rubinom iz Kazanja svrstao je osvajače Lige šampiona na diobu drugog mjesta u grupi F, sa osvojenih pet bodova iz četiri utakmice!

Vodeći Inter ima šest, a posljednjeplasirani Dinamo četiri boda, tako da sva četiri tima mogu da završe prvu fazu takmičenja na bilo kojoj poziciji.

"Tek na kraju ćemo moći da kažemo da li je 0:0 u Kazanju dobar rezultat ili ne. Trenutno nemamo razloga da se služimo digitronom, pošto znamo da moramo da dobijemo obe preostale utakmice", rekao je Gvardiola.

On je istakao da je Barsa pružila vrlo dobru partiju u prvom poluvremenu, ali da je Rubin potvrdio da je odlično organizovana ekipa.

"Timove iz Istočne Evrope je vrlo teško probiti, imaju kvalitet, a često se brane sa svih deset igrača, što otežava posao ekipi koja napada. Rubin je posvećen takvoj igri i, svidjelo se to nama ili ne, oni to rade odlično. Pomažu se međusobno, zatvaraju prostor i brzo razvijaju kontre".

Kataloncima su preostale utakmice sa Interom na Nou Kampu i sa Dinamom u posljednjem kolu, vjerovatno po "pasjem vremenu" u Kijevu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC