• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop se vratio, Bilić ga pobedio!

Autor mondo.ba

Vest Hem u poslednjem minutu drugog produžetka eliminisao Liverpul iz FA Kupa. Sjajan gol Kutinja, euforija stadiona pred poslednji zvižduk sudije.

Posle više od dva sata fudbala i na momente jako dramatične borbe, Vest Hem postao je pretposlednji učesnik 5. kola FA Kupa!

Jirgen Klop ekspresno se vratio na klupu Liverpula posle operacije slepog creva i gledao svoj kombinovani tim kako gubi na Apton Parku...

VEST HEM - LIVERPUL 2:1 (1:0)

"Čekićari" Slavena Bilića poveli su u završnici prvog poluvremena, pogotkom Mikala Antonija. To vođstvo poništio je Filipe Kutinjo u 48. minutu, a konačan rezultat postavio je Anđelo Ogbona, u 120. minutu.

Činilo se da će penali biti neizbežni i da će golman Vest Hema Daren Randolf, kao i Simon Minjole biti u prvom planu, ali je italijanski štoper pogodio glavom posle prekida, za veliko slavlje navijača i četvrti uzastopni meč Redsa bez pobede.

Nepun minut ranije, Džejms Milner pokušao je posle driblinga da dovede Liverpul u vođstvo sa oko 16 metara, a Danijel Staridž nakon kornera umalo pogodio petom. Međutim, gol je nedugo potom pao na drugoj strani terena...

Uzbudljivo je bilo i u prvom produžetku, u kojem Kristijan Benteke nije iskoristio šansu koju bi "devetka" Liverpula morala da realizuje - čist zicer "jedan na jedan". Vest Hem je strepeo u tim momentima, kao što su i Klopovi igrači bili na prstima u 66. minutu, u kojem ih je arbitar Rodžer Ist častio, nedosudivši očigledan penal za domaćina.

Ipak, Bilićev tim brzo će zaboraviti taj trenutak nervoze, kao i zebnju kad je Kutinjo pogodio stativu, jer su "overili" plasman i u dobrom raspoloženju počinju pripremu za ligaško gostovanje Noriču. Sa druge strane, Liverpul čeka pobedu od 26. januara i gostovanja Stouku, a narednu šansu da prekine loš niz imaće u nedelju, na gostovanju Aston Vili.

Pogledajte momenat radosti Redsa, posle sjajne majstorije Brazilca.




Vest Hem: Randolf - O' Brajen (od 83' Mozes), Rid (od 65' Kolins), Ogbona, Kresvel - Kujate (od 75' Kerol), Pedro Oblang, Nobl - Antonio, Valensija, Paje.

Liverpul: Minjole - Flanagan, Ilori, Leiva, Smit - Ćirivela (od 101' Milner), Stjuart, Žoao Karlos (od 59' Origi) - Ajb, Benteke, Kutinjo (od 59' Staridž).

* Poslednji meč 4. runde biće odigran u sredu, kada će Vest Brom i Piterboro dati ime poslednjeg učesnika 5. kola.

Parovi 5. kola FA Kupa (20, 21. i 22. februar)

Arsenal - Hal
Riding - VBA/Piterboro
Votford - Lids
Bornmut - Everton
Blekburn - Vest Hem
Totenhem - Kristal Palas
Čelsi - Mančester siti
Šruzberi - Junajted

Trofej brani Arsenal.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC