• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi problem za Zorana Tošića u Mančesteru?

Vijest "Mančester Ivning Njuza" da bi Anhel Di Marija uskoro mogao da stigne na Old Traford na indirektan način pogađa Zorana Tošića.

 Novi problem za Zorana Tošića u Mančesteru?  Izvor: MONDO

Ljevonogi Argentinac u Benfiki igra na istoj poziciji, lijevog krila, kao i Tošić, a namjera Ser Aleks Fergusona da za Di Mariju (21) plati 12 miliona funti govori dovoljno i tome koliko je (ne)zadovoljan igrom krilnih napadača ove sezone.

Niko od brojnih igrača na spoljnim pozicijama nije u pravoj mjeri istupio od odlaska Kristijana Ronalda u Real Madrid, a Tošić u međuvremenu nije ni dobio pravu priliku za to.

Mančesterski dnevni list dodaje da će prije Di Marijinog dolaska, Ferguson vjerovatno prodati jednog ili dvojicu igrača iz trija: Nani, Gabrijel Obertan, Zoran Tošić.

Reprezentativac Srbije otišao je iz Partizana na Old Traford prošlog januara za nepotvrđenu cifru od osam miliona evra, ali od tada je standardan samo u rezervnom timu Junajteda, ove sezone nije registrovan za Ligu šampiona, a za prvi tim sakupio je četiri nastupa, dva u Premijer ligi, dva u kup takmičenjima.

Zbog toga, Tošić nije na udaru kritika navijača Mančester junajteda, već je to Nani, koji je u klubu od 2007. godine i čija je forma promjenljiva koliko i vremenske prilike u Beogradu ovih dana. Uz to, ima znatno veća primanja od Tošića i Obertana, koji je tek ljetos došao iz Bordoa.



Najbolji na poziciji krila je Antonio Valensija, koji je došao takođe prošlog ljeta iz Vigana, ali ni on nije produktivan kao Ronaldo.

Rajan Gigs je nedodirljiv čak i kad igra loše, a Dži-Sung Park nije klasičan krilni napadač, uprkos tome što ga Ferguson često gura na tu poziciju.

Dakle, krila u Junajtedu ima na pretek, ali je kolektivni učinak tanak i to smeta Fergusonu.

Uporedo sa spekulacijama o dolasku Di Marije, pojavile su se i ocjene navijača, koji po raznim forumima iznose svoja mišljenja i najviše se slažu oko toga da u Junajtedu ne škripi na krilu, već u veznom redu. Najveći broj navijača priželjkuje da menadžer potpiše Slovaka Mareka Hamšika, a neki se pitaju da li je sujeta presudila da Ferguson dovede Valensiju, a ne Arjena Robena, kojeg su tjerali iz Reala iz Madrida i to samo zato što je prije toga igrao za Čelsi.

Fanovi "đavola" misle da je Roben trenutno jedan od tri najbolja krilna igrača na planeti.

Nekoliko njih "dohvatilo" se i Zorana Tošića, uz konstataciju da nikome nije jasno kako Bambi čini čuda u reprezentaciji Srbije, a onda utone u sivilo osrednjih rezultata rezervnog tima i ne dobija šansu u prvom. Takođe, jedan navijač Mančester junajteda javno pita svog menadžera zbog čega kupuje Di Mariju, kada mu u januaru dolazi Partizanov Adem Ljajić, koji kako kaže, najveći dio vremena provodi na bočnim pozicijama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC