• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši sportisti tužiocu: Ne lažete namjerno?!

Nekadašnji sportisti Zvezde obratili se republičkom javnom tužiocu Slobodanu Radovanoviću i pozvali ga na meč sa Hajdukom.

 Bivši sportisti tužiocu: Ne lažete namjerno?! Izvor: MONDO

Nekoliko bivših sportista Crvene zvezde ocijenilo je da je republički javni tužilac Slobodan Radovanović prevario građane optuživši predsjednika fudbalske sekcije tog sportskog društva Vladana Lukića da je pozivao na nasilje.

"Kao građani Srbije koji plaćaju porez iz koga se isplaćuje i Vaša plata, želimo da vjerujemo da ste izrekli neistinu jer vas je neko prevario, a da niste namjerno lagali u želji da se obračunate sa Zvezdom kao najvećom sportskom institucijom zemlje", navodi se u pismu objavljenom na zvaničnom klupskom sajtu.

Radovanović je prošle nedjelje najavio podnošenje prekršajne prijave protiv Lukića zbog "dukserice" u kojoj je posmatrao utakmicu Crvene zvezde u Novom Pazaru u Lav Kupu Srbije.

Lukić je nosio "duksericu" s parolom "Dok se zemlja oko sunca kreće", što je, prema tumačenju Radovanovića, početak pjesme čiji nastavak glasi: "Zvezdini se huligani umiriti neće, zveče štangle, palice i lanci, evo idu Zvezdini ludaci".

Bivši sportisti Zvezde, među kojima su fudbaleri Miloš Šestić, Stevan Ostojić, Dušan Savić, Vladica Popović, košarkaši Mirko Pavlović, Nebojša Ilić i Milan Gurović, kao i rukometaši Igor Butulija i Nenad Peruničić, u pismu Radovanoviću podsjetili su da se sporni "duks" legalno kupuje u radnjama širom Beograda.

Oni su istakli i da je stih "Dok se zemlja oko sunca kreće" početak pjesme čiji je nastavak: "Zvezdini se barjaktari umiriti neće, duva tajfun, duva tajfun, košava sve nosi, svakom vjetru, svakom vjetru, barjak naš prkosi."

Radovanović je tako, prema mišljenju bivših sportista Zvezde, izrekao neistinu i prevario građane.

"Zvezdini navijači takvu pjesmu koju ste vi izmislili nikada nisu pjevali. U nadi da Vas je neko prevario, pozivamo vas da budete naš gost na utakmici Crvena zvezda-Hajduk i da zajedno sa nama slušate uživo riječi pesme koje zvezdin Sever pjeva", dodaje se u saopštenju.

"Kada uživo na utakmici budete čuli, vjerujemo da ćete shvatiti koliko ste pogriješili kao i da ćete ukoliko ste obmanuti preduzeti mjere protiv onih koji su vas pogrešnim informacijama natjerali da neistinito informišete građane Srbije", ističe se u saopštenju.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC