• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predrag Luka ode, ostali na čekanju

Autor mondo.rs

Partizan raskinuo ugovor sa Predragom Lukom. Do kraja dana očekuje se razrešenje statusa Filipa Kneževića. Status quo što se tiče Andrije Živkovića.



"Možda", bio je odgovor sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva na pitanje da li je za crno-bele završen prelazni rok što se tiče dolazaka igrača.

Partizan je ove zime prilično renovirao tim, ali i stručni štab. Bilo je i prinudnih rešenja i iznuđenih odluka. Novi trener Ivan Tomić iskoristio je pripreme na Kipru da uigra novi tim, u kojem ima i tinejdžera, a dvojica su danas postali punopravni članovi - Dušan Vlahović, nova crno-bela "devetka" (ima tek 16 godina!) i 18-godišnji vezista Veljko Birmančević.

Da podvučemo crtu ispod prelaznog toga u Humskoj.

Došli su: golman Bojan Šaranov, defanzivci Sedrik Gogua i Marko Jovanović (povratnik u klub), vezista Everton Luiz, a pravo igranja za Partizan stekao je i napadač Nemanja Mihajlović (došao letos iz Rada).

Otišli su: vezisti Nikola Ninković, Stefan Babović, Nikola Trujić, krilni igrač Petar Grbić i napadač Ivan Šaponjić. Nenad Marinković se vratio iz Voždovca, javio se na pripreme Partizana, ali se onda ponovo uputio u "zmajevo gnezdo". Moguće je da će i Abubakar Oumaru napustiti crno-bele.

U prvom timu više nije ni Andrija Živković, zbog svega što se ešavalo sa njegovim ugovorom i odbijanjem njegovog oca Jovice i menadžera Predraga Đorđevića da ovaj mladić ili potpiše novi ugovor ili da pristane da bude prodat.

Da li ima nekih pomaka u vezi sa Andrijom, upitan je Iliev.

"Još smo na istom", glasio je odgovor sportskog direktora crno-belih.

Najnovija vest, koju je novinarima danas saopštio Iliev, jeste da je sa Predragom Lukom, krilnim igračem, sporazumno raskinut ugovor. Luka je, inače, došao u Partizan pre tačno tri godine iz Rada. Ali, sada mu je rečeno da se na njega više ne računa.

A šta je sa Filipom Kneževićem, koji je za MONDO, pre dva dana rekao da se dogovorio sa Čukaričkim, ali i da čeka papire iz Partizana (pod ugovorom je do juna)?

"Njegov slučaj je, onako... zamršen, ali do kraja dana ćemo imati tačnu informaciju", odgovorio je Iliev.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC