• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naučna fantastika iz Novog Pazara!

U Novom Pazaru tvrde da je transparent "Stadion Aćif efendija" podignut u čast generalnog sekretara kluba Aćifa Klimente, koji je pred penzijom.

 Naučna fantastika iz Novog Pazara!  Izvor: MONDO

Na vijest da je Republičko javno tužilaštvo pokrenulo postupak protiv Novog Pazara zbog transparenta "Stadion - Aćif efenedija", reagovao je funkcioner tog fudbalskog kluba sa obrazloženjem koje u najmanju ruku zvuči nevjerovatno!

"Generalni sekretar Novog Pazara zove se Aćif Klimenta. On je čovjek koga navijači mnogo vole i koji im je platio put u Vranje na meč protiv Dinama. On je pred penzijom i navijači su tim transparentom htjeli da istaknu koliko ga cijene", izjavio je generalni menadžer Novog Pazara Emir Plojović za beogradsku sportsku štampu povodom tranparenta koji je "Torcida Sandžak" pokazala na početku kup meča Novi Pazar - Crvena zvezda.

Plojović je dodao da reč efenedija znači gospodin, i dalje navodi da je na trasnaprentu zapravo pisalo "Aćim gospodin".

Na pitanje šta ako se ispostavi da navijači ipak nisu mislili na generalnog sekretara kluba već na nekog drugog, Plojović je odgovorio: "Ograđujemo se od toga. Ukoliko se dokaže da su navijači imali nekog drugog na umu, to su političke stvari i mi sa tim nemamo veze".

Plojović čak ne isključuje mogućnost da je "neko" tim transparentom htio da namjerno naškodi klubu koji se bori za ulazak u Superligu.

Interesantna je i izjava sekretara Udruženja prvoligaša Andrije Antića koji je sa "Sport" rekao da "nijedno službeno lice Fudbalskog saveza Srbije nije vidjelo i registrovalo taj transparent".

"U izvještajima delegata, specijalnih posmatrača i drugih zvaničnih lica nema ni slova o spornom transparentu. Imamo brojne snimke upravo te tribine gdje je podignut transparent i nemamo nijedan snimak sa njim", kaže Antić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC