• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnić: Partizan? Nisam baš preterano pratio...

Autor mondo.rs

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić optimističan je pred nastavak sezone i kako kaže, on i njegovi saigrači će nastojati da još više povećaju prednost u odnosu na Partizan.

 Slavoljub-Srnic-ne-prati-Partizan-imao-ponudu-Selte Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Rano je debitovao u Crvenoj zvezdi, otišao u Čukarički, a potom se prethodnog leta, na samom kraju prelaznog roka ipak vratio u svoj matični klub. Standardni prvotimac tima iz Ljutice Bogdana postigao je devet golova tokom jesenjeg dela šampionata.

Od toga, osam u dresu crveno-belih...

Nastavak sezone u Superligi je sve bliži, a zadatak Crvene zvezde je da sačuva prednost od 25 bodova koju ima u odnosu na Borac iz Čačka i Čukarički, odnosno 26 koliko ima više od najvećeg rivala Partizana.

Sastav crno-belih se znatno promenio u toku zime, ali to ne brine Srnića.

"Ne želimo da razmišljamo o Partizanu, nisam preterano ni pratio šta se dešavalo kod njih. Najbitnije je da budemo na našem maksimumu, trenutno smo fokusirani na star na našem stadionu i utakmicu sa Mladošću", kazao je Slavoljub Srnić sa "Sportski žurnal".

Uskoro nas očekuje i "večiti derbi"...

"Nismo se opustili, niti nas zavarava prednost. Nastojaćemo da je povećamo, da se obezbedimo pred plej-of. Uradili smo veliki posao, ali znamo da imamo obavezu da ostanemo na visokom nivou".

Za isti list je govorio i o tome da je pre povratka u Crvenu zvezdu bio na pragu inostranog angažmana, ali se to ipak nije desilo, a on ne žali za tim.

"Gazda Čukaričkog imao je plan da odem u inostranstvo, ali se nije realizovalo. Došao sam u Zvezdu u najboljem trenutku, drago mi je da sam se vratio. Ne žalim za Španijom", kazao je Srnić.

Sezona u Superligi se nastavlja 19. februara. Crvena zvezda 20. februara igra sa Mladosti iz Lučana, dok Partizan dan kasnije ide u goste OFK Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC