• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto su Grobari protiv Save?

Potencijalni kandidat za predsjednika Partizana Savo Milošević na meti je dijela Grobara, koji su mu nekada klicali i veličali njegove igre!

 Zašto su Grobari protiv Save?  Izvor: MONDO

Dio najvatrenijih navijača Partizana na utakmici protiv Briža u četvrtak uveče istakao je transparent: "Savo odje**", a potom i na vrlo prizeman način vrijeđao rekordera po broju utakmica za nacionalni tim: "Savo majmune", vikao je Jug.

Neposredno pred početak utakmice Partizan - Briž, Savo Milošević je u društvu jednog prijatelja ušao u restoran stadiona u Humskoj, ali se u njemu nije dugo zadržao. Unutra je već bilo jezgro najvatrenijih navijača. Ipak, incidenata nije bilo.

Kada je utakmica počela na ogradi južne tribine postavljen je uvredljiv transparent na račun Miloševića, koji je meč Lige Evrope pratio iz lože. "Zar ovo da komentarišem?", rekao je on novinarima.

Nisu svi navijači Partizana prihvatili "diktat" južne tribine. Kada je počelo uvredljivo skandiranje, sa istočne tribine začuli su se sporadični zvižduci.

Nema sumnje da su se navijači Partizana podijelili u ovom slučaju, ali mnogima i dalje nije jasno zašto je najtvrđe jezgro Grobara napalo legendu kluba i srpskog fudbala.

Jedino što bi mogao da bude "trn u oku" Grobarima je Savina izjava od čak prije tri godine kada je u tadašnjem sukobu navijača i tadašnje uprave crno-bijelih stao na stranu uprave.

"Javno ću reći da sam na strani uprave i igrača! Navijači moraju da shvate da ne mogu da se miješaju u rad uprave. Ako neko voli klub i za njega živi, ne znam zbog čega onda traži bilo kakve usluge zauzvrat!? Njihovo je da navijaju, ako hoće, ali moraju da shvate da to nije posao. Ovom prilikom ne pričam samo o Grobarima već o svim navijačkim grupama. Njihovo ponašanje je loše za fudbal. Na zapadu na utakmice dolaze porodice da uživaju u igri, a kod nas je situacija potpuno drugačija. Ne kažem da su svi navijači takvi, ali većina jeste ", rekao je Milošević za "Kurir" od 27. februara 2006. godine.

Tada je on još igrao za reprezentaciju i za špansku Osasunu.

Ako se Milošević ne pokoleba i ostane čvrst u namjeri da se kandiduje za predsjednika Partizana, sada zna ko mu je opozicija, odnosno jedan njen dio.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC