• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobeda Zvezde, gol Orlandića, Jovanović vezista!

Autor mondo.rs

Orlandić i Rendulić "ispisali" Zvezdu pobedom, pred povratak u Beograd. Zanimljiva postava crveno-belih "drugopozivaca".

 Prijateljska utakmica Zvezda - Kuban 2:0 Izvor: MN PRESS

Poraz prvotimaca, pobeda "drugopozivaca".

Dvomeč crveno-belih za kraj priprema na Kipru završen je trijumfom postave sastavljene od igrača koji su projektovani za klupu ili čak tribine, u ovom trenutku.

Oko podneva: Crvena zvezda - Ural 1:2.

Popodne: Crvena zvezda – Kuban 2:0.

Strelci su u finišu bili visoki Petar Orlandić (83. minut) i Zoran Rendulić (88. minut), a asistenti Nenad Gavrić i Saša Stojanović.

Crvena zvezda: Supić (od 46. Manojlović) - Cvetković, Pavićević (od 70. M. Stojanović), Rendulić, Anđelković - Ristić, V. Jovanović (od 78. N. Jovanović) - Babunski, Plavšić (od 67. S. Stojanović), Gavrić – Sikimić (od 70. Orlandić).

Trener Miodrag Božović dao je šansu i igračima koji će, verovatno, na prolećnoj premijeri protiv Mladosti iz Lučana (naredni vikend) čekati priliku u nastavku utakmice i oni su mu pokazali ko je i koliko u ovom trenutku ozbiljan takmac starterima.

"Povratnik" Vukašin Jovanović dobio je šansu u veznom redu uz Mihaila Ristića, Srđan Plavšić igrao je "desetku" do izmene u drugom poluvremenu, kada ga je odmenio asistent Stojanović, kao i jesenas ulogu "drugog" špica dobio je Predrag Sikimić, ali je pogotak postigao Orlandić, koji je igrao na početku sezone, ali koji je "nestao sa radara" nakon što je doživeo potres mozga na treningu u duelu sa Damirom Kahrimanom.

Prvu šansu na utakmici imali su Rusi, u 19. minutu, kada je Nemanja Supić odlično intervenisao, a stvari su se donekle "zakuvale" u finišu prvog poluvremena, kada je oboren novajlija David Babunski, ali kada lokalni sudija nije procenio da je to za najstrožu kaznu.

Kazna za Ruse, ipak, stigla je u nastavku, posle serije izmena koje je izvršio Božović, pa su Orlandić i Rendulić "ispisali" Zvezdu pobedom pre povratak kući.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC