• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan u Madridu - 20:3, ali to često bude "laža"!

Autor mondo.rs

Real je nastavio da muči goste na "Santijago Bernabeu" stadionu, Ronaldo pretekao Suareza, ali na potezu je "El Pistolero".

Od dolaska Zinedina Zidana na mesto trenera Reala, Madriđani su u četiri utakmice kod kuće u Primeri zabeležili četiri pobede ukupnom gol-razlikom 20:3.

Posle Deportiva (5:0), Sporinga (5:1) i Espanjola (6:0), ove subote na otvaranju 24. kola Primere, stradao je Atletik Bilbao – 4:2 (3:1).

Ipak, utakmice kod kuće nikada nisu bile razlog neuspeha Reala u prethodnih deset i više godina, a to se potvrdilo i nakon smene Rafe Beniteza, jer je Zidan na strani odigrao nerešeno sa Betisom 1:1 i pobedio slabu Granadu fantastičnim golom Luke Modrića, sa distance, u samom finišu meča – 1:2.

Sledeće dve utakmice, protiv Rome u Ligi šampiona i Malage u Primeri, Real igra na strani, a onda dočekuje Atletiko Madrid u velikom derbiju u kojem bi pobednik mogla da bude – Barselona.

Dvostruki strelac za Madriđane bio je Kristijano Ronaldo, u trećem i 87. minutu, čime je došao do 21 pogotka u Primere i pretekao Luisa Suareza. Urugvajac će imati priliku da se vrati na vrh liste strelaca već u nedelju kada Barselona, sa dve utakmice manje od Reala trenutno, dočekuje Seltu.

Prošle sezone Selta je stigla do prve ikada pobede na "Kamp Nou" stadionu.

U strelce su se ovog popodneva upisali i Džejms Rodrigez u 38. i Toni Kros u 45. minutu, a golove za baskijski tim postigli su Havijer Eraso u 10. i Gorka Elustondo u 90. minutu. Gosti se nikako nisu obrukali, štaviše u više navrata stavljali su na muke Realovu odbranu, koja je ponovo pokazala znake slabosti.

Detalji iz Madrida.
Izvor: YouTube


Da ove ubedljive pobede u Madridu nisu realne kada je u pitanju – Real, svedoči i to što je Benitez uoči otkaza na "Mestalji" i remija sa Valensijom od 2:2, pobeđivao kod kuće Malme 8:0 i Rajo Valjekano 10:2.

TABELA: Barselona (-1) 54, Real (+1) 53, Atletiko 51, Viljareal 45, Sevilja 37, Bilbao (+1) 35, Selta 35, Eibar 33, La Korunja 31...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC