• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONAČNO! Nevil i Valensija pobedili!

Autor mondo.rs

Englez ostvario prvu pobedu na klupi "slepih miševa" u Primeri.

Geri Nevil je na klupu Valensije seo 9. decembra 2015, ali je na prvu pobedu u prvenstvu Španije čekao sve do 13. februara 2016. Posle devet utakmica (pet remija i četiri poraza), "slepi miševi" su konačno uspeli nekoga i da savladaju:

Valensija - Espanjol 2:1 (0:0).

Gosti su poveli u 52. minutu golom zimskog pojačanja, Oskara Duartea, ali su posao bivšem fudbaleru Mančester junajteda sačuvali "džoker" Alvaro Negredo i Denis Čerišev.

Iskusni centarfor u igru je ušao u 58. minutu, a onda u 71. iskoristio asistenciju Žoaa Kansela i lošu reakciju odbrane Espanjola. Samo pet minuta kasnije "novajlija" iz Real Madrida bio je precizan posle solo prodora i kratkog dodavanja Fegulija.

Mora se, međutim, pored dvojice strelaca istaći i ogroman doprinos Valensijinog golmana Dijega Alveša, koji je imao nekoliko maestralnih intervencija.

Ovom pobedom Nevil je produžio vreme na klupi Valensije, ali bi bez posla mogao da ostane njegov kolega Konstantin Galka. Rumun je posle debakla u prošlom kolu i 0:5 u duelu sa Real Sosijedadom bio pred otkazom, iako je poput Nevila ekipu preuzeo tek u decembru. Videćemo da li će mu rukovodstvo kluba iz Barselone ukazati novu šansu posle "prosutih" 1:0 na Mestalji....

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC