• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda zna kako protiv hajdučkog bunkera

Zvezda očekuje "bunker" Hajduka, ali vjeruje da će naći način da brzo "otvori" goste. Bez komentara na Džombinu kritiku Lukiću.

 Zvezda zna kako protiv hajdučkog bunkera Izvor: MONDO

Hajduk iz Kule sljedeća je prepreka fudbalerima Crvene zvezde na putu ka naslovu jesenjeg prvaka. Utakmice protiv Kuljana uvek su tvrde, a u taboru Zvezde ne očekuju ništa drugačiji meč u subotu.

"Svjesni smo kako Hajduk igra, a kad gostuje onda su zatvoreniji 10 puta. Nadam se da će biti što više prekida i da ćemo upravo iz jednog takvog uspjeti da ih otvorimo i da im razbijemo bunker, a bilo bi super da se to dogodi u prvih 15, 20 minuta", izjavio je vezista crveno-bijelih Vladimir Bogdanović na konferenciji za novinare uoči meča sa Hajdukom u 11. kolu Jelen Superlige Srbije.

Pomoćni trener Zvezde Nikola Radmanović iznenadio je novinare kada je rekao da "baš i nije pretjerano upoznat sa ekipom Hajduka" (!?), ali je dodao da "zna da najveća opasnost prijeti od Davidova, Darka Fejse i malog Komazeca koji je lijevonog i strašan igrač".

Protiv Hajduka ne može da igra suspendovani napadač Dejan Lekić, a moguće je da će u timu biti Aleksandar Jevtić koji se oporavio od povrede i trenirao je posljednja dva dana.

U Zvezdi ne žele da komentarišu izjavu finansijera Hajduka Nikole Džombe, koji je u svom stilu iskritikovao predsjednika Zvezde Vladana Lukića zbog dukserice koju je nosio kup meču protiv Novog Pazara.

Džomba je podržao Tužilaštvo koje je pokrenulo istragu protiv Lukića zbog sporne dukserice, a u Zvezdi, nezvanično, kažu da su već svi navikli na takve Džombine izjave i da on uglavnom priča sam sebi.

U ostalim mečevima 11. kola, Vojvodina dočekuje Jagodinu kao veliki favorit, a OFK Beograd će na svojoj Karaburmi protiv Javora pokušati da popravi utisak poslije poraza od Borca u Čačku u prethodnom kolu.

"Fenjeraš" Čukarički ide na teško gostovanje u Smederevo, a Rad će na Banjici probati da dođe do drugog trijumfa u šampionatu protiv sve boljeg Spartaka.

Čačanski Borac gostuje u Požarevcu protiv Mladog Radnika, a "zebre" bi eventualnom pobjedom na tom meču postale konkurent u borbi za četvrtu poziciju na tabeli.

U duelu dvije ekipe koje se trenutno nalaze u "opasnoj" zoni na tabeli, Napredak će u Kruševcu dočekati BSK iz Borče.

U subotu se od 13 sati igra šest utakmica 11. kola Super lige, dok duel Crvena zvezda-Hajduk počinje u 15.30.

U nedelju u Kragujevcu, Metalac dočekuje Partizan (13 časova).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC