• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

25 godina od Barija: Zvezda zove Marsej!

Autor mondo.rs

Crvena zvezda ima ideju da tokom proleća odigra veliki broj prijateljskih, ili bolje rečeno revijalnih utakmica, sa izuzetno jakim protivnicima. Postignut načelni dogovor sa Olimpijakosom, planira se i Olimpik iz Marseja.

 Crvena zvezda prijeteljske Olimpijakos, Olimpik Marsej Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi ovog proleća da odigraju veliki broj prijateljskih utakmica sa vrlo jakim timovima, a prema rečima prvog čoveka ovog kluba najizvesniji je duel sa "bratskim" Olimpijakosom.

Kako se navodi na sajtu Crvene zvezde postignut je načelni dogovor sa Grcima da se utakmica odigra na stadionu "Rajko Mitić" 11. maja 2016. godine, a samo je još preostalo da se ova ideja "prenese na papir".

Osim toga Zvezdan Terzić navodi i da je Crvena zvezda zainteresovana da Ludogorecu "uzvrati gostoprimstvo" za prijateljski meč iz novembra prošle godine (3:1), i planirano je da ih Zvezda ugosti 16. marta, dok se za 20. april planira meč sa Bazelom u Švajcarskoj.

Bile bi to velike "pripreme" Crvene zvezde za napad na takmičenje u Ligi šampiona, koje već dugo najavljuju iz ovog kluba, a osim toga što je u pitanju težak protivnik navodi se i da bi to bio "poklon" Srbima koji žive u Švajcarskoj.

Međutim, to nije sve...

Najzanimljivija ideja koju ima Crvena zvezda jeste da u maju ove godine organizuje duel sa Olimpikom iz Marseja i da na taj način obeleži 25 godina od finala Kupa evropskih šampiona sa ovim protivnikom koje se igralo u Bariju.

Zvezda Marsej
Izvor: YouTube

"Razmišljamo i o tome da pozovemo Olimpik iz Marseja da dođe na Marakanu. U svakom slučaju, razmišljamo da na pravi način obeležimo taj jubilej", kazao je Zvezdan Terzić za oficijelni sajt.

Podsetimo, crveno-beli su u finalu pobedili Olimpik iz Marseja nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, pa bi ovo bila svojevrsna prilika za Francuze da se "revanširaju". Spekulisalo se da je takođe moguć i "revanš" Superkupa Evrope sa Mančester junajtedom koji bi u isto vreme bio i oproštaj Nemanje Vidića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC