• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ suspendovao Orijea: Vređao saigrače i trenera!

Autor mondo.rs

Francuski klub odlučio je da preduzme rigorozan korak i kazni svog igrača Serža Orijea na nedelju dana i to samo dva dana pred meč sa Čelsijem u Ligi šampiona.

Fudbaler Pari sen Žermena Serž Orije kao da se "sažalio" na Čelsi kada je saznao da ovaj klub ima velikih problema sa povredama odbrambenih fudbalera pred utakmicu sa njegovim timom, pa je odlučio da im "pomogne".

Čelsi će biti bez Kurta Zuma i Džona Terija zbog povreda, a PSŽ bez Serža Orijea zbog suspenzije. Ali klupske...

Francuski klub je odlučio da suspenzuje desnog beka iz Obale Slonovače jer je odgovarajući na pitanja navijača preko aplikacije Periskop, vređao svoje saigrače i trenera!

Nije jasno da li je u pitanju neznanje ili nešto drugo, ali dok je odgovarao na pitanja koja su mu postavljali navijači, ovaj igrač je kritikovao svoje kolege Zlatana Ibrahimovića, Salvatorea Sirigua i "konkurenta" Van Der Vila, ali i trenera Lorana Blana koga je nazvao "homoseksualcem".

Klub iz Pariza je ekspresno reagovao i danas saopštio da će Orije van tima biti nedelju dana, što uključuje i duel sa Čelsijem, dok je on tvrdio da je u pitanju "lažni i stari" video klip i da mu je "neko namestio".

Nakon toga je ipak priznao da su to bile njegove reči i izvinio se saigračima i treneru.

"Doneli smo odluku da suspendujemo Orijea. PSŽ je institucija i nećemo dozvoiti da nas individualac 'poljulja', niti da nas skrene sa puta kome težimo. Koncentrisani smo na meč sa Čelsijem", kazao je prvi čovek PSŽ-a Naser Al Kelaifi.

Serž Orije je bio vrlo važan igrač Pari sen Žermena ove sezone i skupio je 26 utakmica u kojima je postigao 4 gola i asistirao za još tri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC