• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rat Reala i Portugalaca oko Ronalda

Predstavnici Fudbalske federacije Portugala i madridskog Reala ušli su u žestok sukob zbog Kristijana Ronalda.

 Rat Reala i Portugalaca oko Ronalda Izvor: MONDO

Prije nekoliko dana Real je saopštio da Ronaldo zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju Portugala u baražu za Svjetsko prvenstvo protiv BiH, ali je u četvrtak predsjednik Fudbalske federacije Portugalije Žilberto Madail rekao da Ronaldo želi da igra i da će se priključiti ekipi.

Iz "kraljevskog kluba" je u petak Portugalcima poručeno da od toga nema ništa i da svog najskupljeg fudbalera neće pustiti da igra za reprezentaciju.

"Ljekari i zdrav razum sprečavaju nas da pustimo Ronalda da povrijeđen igra za reprezentaciju", rekao je direktor Reala, Horhe Valdano.

Zvanično najbolji fudbaler svijeta za 2008. povrijedio se na utakmici Lige šampiona protiv Olimpika 30. septembra, a zatim je povredu pogoršao na utakmici koju je Portugal deset dana kasnije igrao protiv Mađarske.

Prethodnih dana Ronaldo je bio na pregledu u Amsterdamu. Poslije povratka u Madrid, klub je saopštio da povreda još nije izliječena, dok je 24-godišnji ofanzivni vezista rekao da se osjeća dobro i da bi želio da igra za nacionalni tim u baražu.

"Do sljedeće subote ima još vremena i vidjećemo šta će se dešavati. Idemo korak po korak", rekao je Ronaldo, koji je na taj način ipak ostavio mogućnost da 14. novembra zaigra za najbolju selekciju svoje zemlje.

(Tanjug, MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC