• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac slavio u Zagrebu!

Banjalučki Borac savladao je u utorak hrvatskog drugoligaša Rudeš minimalnim rezultatom 0:1 (0:0) u prijateljskoj utakmici u Zagrebu.

 FK Borac - NK Rudeš 1:0 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Na terenu sa vještačkom travom, crveno-plavi su do pobjede stigli pogotkom početkom drugog poluvremena koji je postigao Vladan Milosavljev.

Trener Banjalučana Aleksandar Janjić je protiv Zagrepčana izveo sljedeći sastav Borca: Ružić, Bečelić, Raspudić, Đokić, Valentić, Dujković, Radinović, Maletić, Milosavljev, Jović, Đilas.

Štoperski tandem, naravno, činili su Boris Raspudić i Željko Đokić, po bekovskim pozicijama su djelovali Nikola Valentić i Srđan Bečelić, na pozicijama zadnjih veznih su igrali Miloš Dujković i Uglješa Radinović. Poziciju lijevog krila pokrivao je Toni Jović, desnog Darko Maletić, u sredini je svoje mjesto našao Vladan Milosavljev, dok je najbliže golu rivala igrao Vladimir Đilas.

Od 65. minuta u igru je umjesto Maletića ušao Stefan Savić, Ajdin Redžić je zamijenio Dujkovića, dok je priliku da zaigra, kao što je i bilo najavljeno, dobio i Filip Naumčevski koji je ušao u igru umjesto Valentića.

Posljednju utakmicu u sklopu pripremnog perioda Borac će odigrati u subotu (20. februar), kada će u generalnoj probi na Gradskom stadionu snage odmjeriti sa Tekstilcem iz Dervente, članom Prve lige Republike Srpske.

Proljećnio dio sezone za banjalučki tim počeće 27. februara u 17 časova, kada će na Gradskom stadionu gostovati lider Premijer lige Bosne i Hercegovine tuzlanska Sloboda.

Rudeš - Borac 0:1 (0:0)

/Milosavljev 47/

RUDEŠ: Tomić, Barišić, Babok, Bodrušić, L. Šćrbec, Vuco, Kolin, Džoni, Kutle, Šaban, Kešinović. Još su igrali: Hendija. Marić, Vukadin, Boršić, Turković, Bojić, Gorgijev, Vukovski, Višić, Šostik.

BORAC: Ružić, Valentić (od 65. minuta Naumčevski), Raspudić, Đokić, Bečelić, Dujković (od 65. minuta Redžić), Radinović, Jović, Milosavljev, Maletić (od 65. minuta Savić), Đilas.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC