• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na kafi sa fudbalerima Zvezde

Na stadionu Zvezde postoji mjesto gde će obični posjetioci moći da popiju kafu i to u društvu funckionera, trenera, fudbalera...

 Na kafi sa fudbalerima Zvezde  Izvor: MONDO

"Red kafe", kafić za sve, one zaposlene u klubu i one koji za njega navijaju, otvoren je u petak u VIP loži stadiona Crvena zvezda i od sada svi navijači će moći da svrate u klub na kafu.

"Idemo u korak sa najvećima, jer mi tu pripadamo. Rekli smo prije dolaska da ćemo se truditi da vratimo familijarnu atmosferu na Marakanu i ovo je samo jedan od naših poteza u tom smijeru. Sada svi Zvezdaši imaju gdje da svrate u svoju kuću, popiju kafu i provedu vrijeme uz svoj klub. Svaki veliki klub u Evropi i svetu ima ovakav kafić odnosno prostor za druženje", rekao je predsjednik kluba Vladan Lukić, koji je i zvanično otvorio "Red kafe".

Radno vreme kafea je od osam ujutru do ponoći svakog dana, pa i nedeljom. Izuzetak su dani u kojima Crvena zvezda igra utakmice kod kuće, kada će tu moći da borave samo vlasnici godišnjih ulaznica za VIP galeriju.

"Ovim potezom, željeli smo da omogućimo svim našim navijačima da nas posjete gotovo u svakom trenutku i budu uz klub, igrače, upravu, legende... Naravno, nećemo se zaustaviti na tome, spremamo nove marketinške akcije, koje ne želim sada da otkrivam, već ću samo reći da je u planu realizacija jednog velikog projekta", rekao je direktor marketinga Zvezde Goran Broćić.

"Veoma sam zadovoljan što konačno imamo priliku da poslije treninga popijemo piće u našoj kući. Pozivam sve Zvezdaše da dođu da se družimo i zajedno održimo ovu pobjedničku atmosferu", rekao je jedan od najmlađih prvotimaca Vujadin Savić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC