• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldinjo prešao Realu, pa dobio ovacije Madrida

Autor mondo.rs

Andres Inijesta ispričao priču kako je Barselona funkcionisala za vreme dok je u njoj igrao Ronaldinjo.


Priča od koje se čovek ježi...

Bližio se El Klasiko i utakmica koja bi trebalo da reši prvenstvo. Duel sa Real Madridom. Barselona je, predvođema Ronaldinjom, koji je u tom trenutku pružao najbolje partije u karijeri, igrala savršeno.

Ponoć je bila odavno prošla, a igrači katalonskog giganta, s obzirom na to da se bližio veliki derbi, uveliko su bili u krevetima. Andres Inijesta je bio u dubokom snu kada ga je probudilo zvono telefona.

Seća se sjajni vezni fudbaler...

"Nekoliko dana pre utakmice sa Realom, Dinjo me je nazvao usred noći. Javio sam se i rekao mi je: 'Andres, znam da je 3 ujutro ali moram da ti nešto kažem. Na kraju sezone odlazim, tvoj brat se dogovorio s Realom, to su neverovatne cifre, ne mogu da kažem 'ne'. Ti si mlad, možeš da me razumeš. Molim te nemoj nikome ništa da kažeš, ni igračima, ni upravi. Nemoj da me izdaš, tebi verujem više nego ostalima, laku noć.'"

Inijesta kaže da mu Ronaldinjo nije ostavio prostora da išta kaže.

"Sledeći dan svi smo bili zajedno na treningu i osećala se neka čudna tišina. Cela ekipa je bila čudna. Došao je dan utakmice sa Realom, bili smo u madridskoj svalčionici kada je Ronaldinjo ustao i održao govor: 'Momci, danas igramo važnu utakmicu, oni su jaki, ali mi u poslednje vreme funkcionišemo kao porodica. Zvao sam vas noću da vam kažem kako odlazim u Real, ali niko nije odao tajnu. Posle toga shvatio sam da bi svako od nas pre umro nego odao drugoga! Ja ću ostati ovde još mnogo godina, sada idemo na teren i idemo da učimo ove iz Madrida!' Te večeri je postigao dva gola i dobio ovacije Bernabeua!"

Ronaldinjo
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC