• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lion i Marsej do posljednjeg daha

Kada se u bilo kojem fudbalskom takmičenju sastanu kandidati za prvo mjesto, često je za pobjedu dovoljan jedan jedini gol.

 Lion i Marsej do posljednjeg daha  Izvor: MONDO

A pet golova?

Toliko su u nedjelju uveče postigla dva Olimpika, iz Liona i Marseja, u spektakularnoj derbi utakmici 12. kola francuske lige - 5:5 (2:2), za podjelu bodova na stadionu Žerlan!

Mreže su se tresle kao na filmskoj traci, prva tri gola pala su tokom uvodnih 15 minuta, da bi gledaoci na kraju, za nešto više od deset minuta, vidjeli čak pet pogodaka.

Marsej je imao pobjedu u džepu, kada ga je Brazilac Brandao u 79. minutu doveo u vođstvo od 4:2. Ali domaći fudbaleri nisu se "složili" sa tim, naročito ne Lisandro Lopez.

Pridošlica iz Portoa, Argentinac je u 81. minutu smanjio na 3:4, da bi tri minuta kasnije iskoristio jedanaesterac, dosuđen jer je njegov zemljak Gabrijel Hajnce igrao rukom u kaznenom prostoru.

Mišel Bastos izazvao je erupciju oduševljenja na Žerlanu, kada je donio Lionu 5:4 i gotovo izvjesnu pobjedu, ali je Marsej izjednačio praktično čim je krenuo sa centra.

U gužvi koja se stvorila u petercu Liona, tragičar je postao standardni reprezentativac Francuske, Žeremi Tulalan, koji je nespretno zakačio loptu i poslao je u sopstvenu mrežu!

Bordo je zahvaljujući remiju najvećih konkurenata za titulu ostao lider prvenstva, iako je kao gost izgubio od Lila (2:0).

Žirondinci vode sa 25 bodova, Lion ima 24, Okser 23, a Monako 22 boda. Olimpik je sakupio 19, ali ima zaostalu utakmicu sa Pari sen Žermenom.

"Dati pet golova i osvojiti samo jedan bod, to je baš frustrirajuće", rekao je poslije meča "vezista" Marseja Fabris Abriel.

"Bilo je mnogo šansi i dobrih poteza. Pružili smo publici dobar šou, ali konačan rezultat je loš za oba tima", uzvratio je lijevi bek Liona Ali Sisoko.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC