• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terijev otac dilao kokain!

Novinari lista "News of the world" uhvatili su Teda Terija, oca kapitena engleske reprezentacije Džona Terija kako preprodaje kokain.

 Terijev otac dilao kokain!  Izvor: MONDO

Ted Teri čak je i snimljen kako prerušenom novinaru ovog lista prodaje kokain u jednom baru u Eseksu.

"News of the world" počeo je istragu prije dva mjeseca nakon dojave da se otac defanzivca Čelsija ri bavi dilanjem droge, a njihov trud isplatio se protekle nedjelje kada su ga i konačno uhvatili na djelu.

Novinar ovog lista posjetio je bar nedaleko od njegove kuće u kojem stariji Teri često boravi i zainteresovao njegovo društvo pričom da svog šefa namjerava odvesti u striptiz bar i zatražio da mu preporuče neki.

U priču se ubacio njegov prijatelj koji je odmah pitao treba li im i kokain, a priliku da zaradi odmah je prepoznao i sam Ted Teri pa je ponudio novinaru da nazove „dobavljača“ i nabavi mu „dobru robu“ za 40 funti po gramu.

Nakratko je napustio bar, a zatim se vratio s robom, ali je posao na trenutak „zapeo“ kada je Ted tražio da ga novinar počasti sa jednim gramom, što je on nakon kratkotrajnog ubjeđivanja i uradio dajući mu 40 funti.



Ted Teri tada je prerušenog novinara odveo u WC i tamo mu predao tri paketića kokaina.

"Roba je u redu, i ja je koristim, probaj. Dobra je, zar ne? Rekao sam ti. Ako tvoj šef bude zadovoljan javi se pa ću ti možda srediti i popust“, rekao je Ted novinaru.

Otac Džona Terija i novinar razmijenili su par riječi o kupljenom kokainu, a Ted ga je zatim upozorio da nikom ne govori da je otac slavnog fudbalera.

"Ovo je između nas. Nemoj svom šefu govoriti da sam otac Džona Terija. Ne kažem da će me on odati, ali nikad se ne zna. Ne smiješ mu reći da sam ja njegov otac", naglasio je Ted.

On se kasnije malo opustio pa se u neobaveznoj priči hvalio kako je od sina dobio skupocjeni Roleks, da mu je kupio kuću i platio ljetovanje, te dodao da sanja da ga jednog dana vidi u dresu Vest Hema.

"Ja sam najponosniji čovjek ovdje. Srećan sam zbog svega što je uradio“, rekao je Ted Teri, ali pitanje je koliko se fudbaler Čelsija nakon ovog skandala ponosi njime.

Da stvar bude gora ovo nije prvi slučaj da se porodica Džona Terija nađe u centru pažnje zbog skandala. Prije sedam mjeseci, njegova majka je iz jedne robne kuće ukrala stvari vrijedne 800 funti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC