• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević: Ubijediću sve da budu uz mene

Savo Milošević vjeruje da će njegov eventualni izbor za predsjednika Partizana i način na koji bude vodio klub ubijediti protivnike da stanu uz njega.

 Savo Milošević: Ubijediću sve da budu uz mene Izvor: MONDO

U intervjuu "Sportskom žurnalu", Milošević je rekao da će obezbijediti sredstva kako bi se mladi igrači sačuvali bar dva mjeseca, smatra da budžet od 12 miliona evra nije pravilno raspoređen, a igračima je poručio da će rad na treninzima, učinak na utakmicama ali i karakter biti osnovni kriterijumi za selekciju.

"Meni će biti prioritet da klub približim, i organizacioni i stručno, nečemu što su Evropa i moderan fudbal, a kad se to uradi onda će rezultati doći sami po sebi...Da bi se došlo do tog modernog fudbala potrebno je obezbijediti prave uslove i atmosferu. Potrebno je znati šta to današnji fudbal zahteva kad je u pitanju stručni dio", rekao je Milošević.

On je istakao da je cilj zadržati ekipu dve, tri, četiri godine..."Za stvaranje ekipe koja može u Evropi da igra ozbiljnu ulogu potreban je period, jer se tim ne pravi za tri meseca...Ne možemo da idemo nijedan korak napred za Evropom ako ne shvatimo kakvo je naše realno stanje. Našim igračima nisu sporni ni znanje ni talenat, ali tehnika i talenat nisu dovoljni ni blizu ako svaki igrač nije spreman 100 odsto".

Milošević je poručio fudbalerima da je teren osnovno mjerilo vrijednosti, ali podjednako važan je i karatker igrača. "Momci sa karakterom su spremni da rade maksimalno kako bi dostigli vrhunac".

Rekorder po broju nastupa u nacionalnom timu smatra da budžet od 12 miliona evra nije pravilno raspodijeljen u klubu, odnosno da se ne troši na pravi način, ali je dodao da je to pitanje za "ljude u klubu".

Milošević je negirao da je "čovjek Žarka Zečevića", bivšeg generalnog sekretara FK Partizan, dodajući da se sa njim ne viđa, ali i da nisu u svađi.

Povodom stava dijela vatrenih navijača Partizana koji su se usprotivili njegovoj kandidaturi, Milošević je ponovio da navijači imaju pravo na stav, ali je poručio i ovo:

"Ono što ne mogu da promijenim, ne želim ni da utičem na to, ni da se nerviram oko toga. Ali sam prilično uvjeren da će poslije par mjeseci, ako ne i prije, prilično promijeniti mišljenje kada vide kako će izgledati Partizan i organizaciono, i stručno i na terenu...Vjerujem da će uz mene stati kad vide šta radim".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC