• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

150. večiti derbi: Pobedi i zaradi!

Autor mondo.rs

Za slavu, za istoriju, za bodove, za tradiciju – ali i za džep!

 vječiti derbi za slavu ali i za pare Izvor: MN PRESS

Partizan nema šansu da odbrani titulu prvaka i prvi put pretekne Crvenu zvezdu na večnoj listi prvaka države, ali ima šansu da bar malo "spase sezonu" pobedom u 150. večitom derbiju.

Ne samo da bi crno-beli tako prekinuli seriju pobeda najvećeg rivala, što je bio slučaj u Humskoj i pre dve sezone (tada je Zvezda imala 15, ovog puta 20 pobeda u nizu), već bi i zaradili!

"Derbi s Crvenom zvezdom najvažniji je meč u srpskom fudbalu i želimo da naši igrači urade sve da bi pobedili. Ukoliko ispune cilj, nagrada ih čeka već u ponedeljak", rekao je sportski direktor "Parnog valjka" Ivica Iliev za "Sport".

O sumi nije govorio, ali treba reći da su u neka srećnija vremena po kasu kluba, fudbaleri dobijali i po 5.000 evra za trijumf u "večitim derbijima", mada je ta suma u poslednje vreme često bila manja.

Isti list navodi i da će lider Superlige, uprkos izvesnom osvajanju titule, biti nagrađen za "skalp" u Humskoj, koji se čeka još od onog gola Kadua Mendeša u 93. minutu.

Derbi je derbi, pa su tako premije obećane i sastavu Miodraga Božovića, koji je jesenas podelio 50.000 evra za 3:1 u Ljutice Bogdana.

Crveno-beli će pred put u komšiluk spavati u karantinu. Na stadion u Humskoj, zvezdaši će krenuti tradicionalno sat i po vremena pre početka meča, sa minimalno "prtljaga", odnosno samo sa opremom koja im je potrebna za meč.

To je, kroz istoriju, bilo dovoljno za 23 pobede na stadionu najvećeg rivala, kada su prvenstveni mečevi u pitanju (Partizan ima 29, 23 je završeno nerešenim ishodom).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC