• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željo pred Široki Brijeg: Nismo Barselona!

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

U nedjelju će Željezničar dočekati ekipu Širokog Brijega, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj je šef stručnog štaba Edis Mulalić, prokomentarisao pripreme u Turskoj, te je najavio utakmicu protiv hercegovačkog tima.

 Edis Mulalić pred meč Željezničar - Široki Brijeg Izvor: MONDO

„Utakmica kao i svaka druga. Drago mi je zbog navijača da su prepoznali sve ovo što se radi. Teren će biti težak, tehničke i taktičke greške nek prebace na mene, ja ću biti kriv. Energiju i trku očekujem od ekipe. Niko ne treba očekivati da će u nedjelju izaći Barselona na teren, neće. Nadam se da će ovi igrači biti nagrađeni jer su radili odlično, 300% svaki trening“, kazao je Edis Mulalić koji očekuje odličnu atmosferu.



Kapiten Željezničara, Aleksandar Kosorić, je proteklih nekoliko dana bio pošteđen treninga zbog lakše povrede aduktora, ali da će u nedjelju kao i svi fudbaleri dati sve od sebe da dođu do pobjede.

„Utakmicu svi jedva čekamo, dolazi nam borba za bodove. Široki je iskusna ekipa, ali mi ako budemo pravi, ako budemo dali zadnji atom snage, možemo ostvariti dobar rezultat, a to je pobjeda. Svi momci su odlični, stvorili smo dobru atmosferu i ponavljam svi željno iščekujemo početak utakmice“, rekao je Aleksandar Kosorić.

Pojačanje Želje, Ivan Lendrić, je istakao da se odlično uklopio, te da će svi fudbaleri u nedjelju dati posljednj iatom snage za zacrtani cilj.

„Svi su me sjajno primili, ne samo igrači nego i struka i navijači. Od utakmice očekujemo da damo 100% od sebe, nadam se da rezultat neće izostati. Bitno je radi atmosfere da slavimo, ali opet ako utakmicu ne dobijemo neće stati svijet. Ja znam da svaki igrač koji bude igrao će poginuti na terenu za pobjedu“, naveo je Ivan Lendrić, najbolji strijelac tima sa "Grbavice" na pripremama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC