• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tulić objavio spisak za Velšane

Selektor mlade reprezentacije BiH Branimir Tulić objavio je spisak igrača za kvalifikacijsku utakmicu za EP protiv Velsa u Sarajevu.

 Tulić objavio spisak za Velšane Izvor: MONDO

Na spisku se nalazi 19 igrača: Ibrahim Šehić (Željezničar), Dino Hamzić (Sarajevo), Ognjen Vranješ (Crvena zvezda), Toni Šunjić (Zrinjski), Nebojša Pejić (BSK Borča), Boris Savić (Laktaši), Muhamed Subašić (Olimpik), Anes Haordić (Jablonec), Marin Aničić (Zrinjski), Emil Miljković (Nafta Lendava), Nenad Kiso (Čukarički Beograd), Gordan Bunoza (Karlovac), Mateo Sušić (Zrinjski), Ognjen Todorović (Slavija), Muhamed Mujić (Sloboda), Nemajna Bilbija (Borac), Damir Šovšić (Zagreb), Ivan Sesar (Kopar), Srđan Stanić (Željezničar).

Okupljanje je zakazano za 14. novembra do 12 sati u hotelu "Park" u Vogošći, a meč će biti odigran četiri dana kasnije na stadionu Željezničara.

"Veliki hendikep je neigranje kapitena Džafića i Ćorića zbog žutih kartona, te Gališića zbog povrede. Drago nam je da je Zec dobio poziv za A-tim, ali se nadam da će, ako ne bude u najužoj konkurenciji za revanš utakmicu protiv Portugala u Zenici, predvoditi napad mlade reprezentacije BiH protiv Velsa. Gosti dolaze kao favoriti, prvi su u grupi, a na nama je da pružimo dostojan otpor i izborimo najbolji mogući rezultat",
izjavio je Tulić.

Naglasio je da će igrači do susreta s Velsom obaviti četiri do pet treninga, zavisno od vremenskih uslova i kvaliteta terena.

(MONDO/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC