• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti, pazi se: Vest Hem proigrao i kod kuće!

Autor mondo.rs

Na otvaranju 27. kola Premijer lige Vest Hem odičan protiv Sanderlenda. Nije isključena ni borba za mesto u kvalifikacijama u Ligi šampiona.

Ako su se na početku Premijer lige svi bojali kada im Vest Hem gostuje, sada se boje kada im idu u goste!

Nakon što su od početka godine najviše bodova skupili na svom stadionu, na kome su ostvarili i remi sa Sitijem i eliminisali nekoliko timova u FA Kupu, nastavili su sa dobrim partijama i porazili ekipu Sanderlenda koja se grčevito bori za opstanak.

VEST HEM - SANDERLEND 1:0 (1:0)

Ukoliko nastave sa dobrim partijama, a nemaju bar zdravstvenih problema koji bi ih tu usporili, oni bi ravnopravno mogli da se uključe i u borbu za Ligu šampiona. Istina je da je Mančester siti udaljen četiri boda i utakmicu manje, ali ne impresioniraju.

Svašta smo videli ove godine u Premijer ligi, pa je teško govoriti da li bi i ovo bilo iznenađenje.

Bez obzira na to što smo na ovoj utakmici videli samo jedan gol - može se reći da je ova utakmica imala dobar tempo i angažovanost oba tima koja su želela sva tri boda. Na kraju se od toliko trčanja video i umor kod većine igrača, pa su se neki igrači i "obrukali".

Ovo je pokušao Kazri...


Ipak, bilo je i lepih poteza.

Takav jedan je i doneo pobedu ekipi Vest Hema. Migel Antonio, verovatno i najbolji pojedinac meča, probio je po desnoj strani odbrane Sanderlenda i postigao fenomenalan gol, a čini se da je defanzivni blok "crnih mački" morao bolje da reaguje.

Sanderlend je u 75. minutu postigao i gol preko Džeka Rodvela, ali je on poništen. Dobio je loptu sa krila Rodvel, šutirao je po zemlji, ali je fenomenalni Adrijan nogom odbranio. Lopta se ponovo odbila nekadašnjem velikom talentu - ali u ruku, pa je gol koji je nakon toga postigao sasvim opravdano poništen.

Uzbuđenjima nije bilo kraja.

Endi Kerol je samo koji minut kasnije "uključio gol tehnologiju", pošto je posle dobro cetaršuta šutirao glavom, ali se lopta od prečke odbila od gola. Pokušao je Sanderlend još nekoliko puta da ugrozi gol Vest Hema, ali su se napadi usled umora završavali vrlo neuspešno, pa će bodove morati da potraže na drugom mestu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC