• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže zamjena za Rija Ferdinanda sa Sicilije?

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson nezadovoljan igrama Rija Ferdinanda, pokušaće da dovede mladog Simona Kjaera.

 Stiže zamjena za Rija Ferdinanda sa Sicilije? Izvor: MONDO

Izvori sajta TuttoMercatoWeb, čija je specijalnost bavljenje fudbalskim transferima, navode da zainteresovanost menadžera Mančester junajteda Ser Aleksa Fergusona za mladog Danca potiče iz nezadovoljstva Škotlanđanina zbog forme Rija Ferdinanda, koji je ove sezone napravio više grešaka nego u cijeloj karijeri.

Takođe, Kjaer (20) je mlad, visok, snažan i za punu kasu Junajteda, prilično jeftin. Navodno, predsjednik Palerma Mauricio Zamparini prodao bi Danca za 12 miliona funti.

Ni Kjaer nije imun na interesovanje čuvenog menadžera, a u intervjuima već je nagovijestio da bi volio da nastavi karijeru u Premijer ligi.

Junajted je često kupovao fudbalere u januaru, kako bi "pekli" zanat tokom proljećnog dijela sezone i onda bili spremni da zauzmu mjesto u postavi na početku naredne. To je, uostalom, bio slučaj sa Nemanjom Vidićem kada je u januaru 2006. godine prešao na Old Traford iz moskovskog Spartaka.

Vidić je osjetio da u posljednje vrijeme sam izigrava stub odbrane, pored često povrijeđenog i nesigurnog Ferdinanda, pa je shodno tome zatražio da mu plata bude bar onolika, koliku prima njegov kolega iz odbrane.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC