• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

San Siro – stadion na kojem Torino ne dobija

Autor mondo.ba

Torino doživio još jedan poraz od Milana na San Siru. Mihajlovića u finišu prvog poluvremena pogotkom obradovao Luka Antoneli.

Ekipa Siniše Mihajlovića odigrala još jedan meč u svom stilu.

Torino je savladan, ali minimalnim rezultatom, a ponovo su rosoneri strepili za svoj gol u posljednjih nekoliko minuta i ponovo je Baloteli dobio priliku na "kašičicu".

Milan je odigrao dobro prvih 45 minuta i to mu je bilo dovoljno da upiše pobjedu protiv Torina, koji je još jednom potvrdio očajnu formu.

Samo jednu pobjedu u posljednjih sedam mečeva upisao je Torino, a nije ni bilo realno da formu popravi na San Siru, mjestu na kojem nije pobijedio Milan 31 godinu.

Na svom terenu jesu u međuvremenu savladali Milan, ali skoro isto tako davne 2001. godine, pa poraz od "rosonera" 1:0 u subotu uveče neće izazvati posebnu buru, kako u italijanskoj štampi, tako i u samom Torinu.

Milan je bio bolji, napadao većim dijelom prvog poluvremena, ali je do gola stigao tek pred sam odlazak na odmor.

Igrao se 45. minut kada je Kucka poslije kornera ne baš najbolje zahvatio loptu glavom, ali ona je došla do Antonelija koji je u padu šutirao i pogodio za vođstvo Milana.Bio je to drugi pogodak Milanovog beka ove sezone.

Gol Antoneli
Izvor: YouTube

Navijači Torina polagali su nade u Ćiru Imobilea, ali iskusni napadač nije uspio da se upiše u strelce, a za to je zaslužan mladi Donaruma. Momak koji je prije dva dana proslavio tek 17. rođendan i na ovoj utakmici je potvrdio formu i sačuvao svoju mrežu.

U drugih 45 minuta Milan je odigrao kao u brojnim utakmicama ove sezone, bez prave ideje u napadu pa je ponovo morao da strepi u posljednjih nekoliko minuta.

Torino je u finišu bacio sve karte na stol, u igri su bila čak četiri napadača, ali nije uspio da probije bedem rosonera.

Siniša Mihajlović nastavio je da Mariju Baloteliju daje šansu na "kašičicu". Problematični napadač i na ovom meču odigrao je tek nekoliko minuta.

Milan se ovom pobjedom učvrstio na šestoj poziciji, dok Torino, uprkos lošoj formi, zauzima solidno 11. mjesto.

Roma je nastavila pobednički niz, a šestu pobedu zaredom, onu protiv Empolija, doneo joj je igrač Milana!

Stefan El Šaravi, momak koji je pre dve-tri godine bio jedna od glavnih uzdanica "rosonera", a potom postao prekobrojan i morao na pozajmicu u Monako, vraća se na velika vrata u Italiju u dresu Rome.

Popularni "faraon" pruža sve bolje partije, a u subotu je u premijernom meču 27. kola Serije A bio najzaslužniji za šestu pobedu Rome u nizu kojom je bar na kratko povratila

Kao pozajmljen igrač Milana "faraon" pruža sve bolje partije, a u subotu je sa dva gola presudio Empoliju. Priliku protiv Empolija El Šaravi je dobio slučajno, nakon što je Džeko jutros bio gripozan, trener Lučijano Spaleti odlučio je da pruži priliku EL Šaraviju i bio je u pravu!

Već u petom minutu povela je Roma posle odličnog gola El Šaravija.

Empoli se ponadao da može izbeći treći poraz u nizu, kada je Ervin Zukanović u 22. minutu nespretnom reakcijom postigao autogol, ali samo pet minuta kasnije Roma je ponovo bila u vođstvu nakon što je pogodak postigao još jedan "zmaj".

Miralem Pjanić izveo je slobodan udarac sa 20-ak metara i pogodio živi zid, ali je potom raspalio po odbijenoj lopti i poslao loptu u mrežu – 2:1.

Empoli je u nastavku pokušao da dođe do izjednačenja, pokušao je i Makarone lepim makazicama, ali bilo je samo efektno, ne i efikasno.

Domaćin se prilično otvorio, pružajući Romu priliku za kontranapade, a ona je to i iskoristila. Odlični Mohamed Salah istrčao je još jednu kontru i šutirao, golman Skorupski je uspeo samo da odbije loptu, a El Šaravi ju je bez problema pospremio u mrežu za konačnih 3:1.

U finišu meča "faraon" je zasluženo otišao na odmor i svoje mjesto prepustio Edinu Džeki, koji nije imao pravih šansi za pogodak.

SVI GOLOVI:

Rezultati 27. kolo:

Empoli – Roma 1:3 (1:2)
/Zukanović 22 autogol – El Šaravi 5, 74, Pjanić 27/

Milan – Torino 1:0 (1:0)

/Antoneli 45/

Nedelja:

Palermo – Bolonja (15.00)

Karpi – Atalanta

Kjevo – Đenova

Sampdorija – Frozinone

Udineze – Verona

Juventus – Inter (20.45)

Ponedeljak:

Lacio – Sasuolo (19.00)

Fiorentina – Napoli (21.00)

TABELA: Juventus 58, Napoli 57, Roma (+1) 53, Fiorentina 52, Inter 48, Milan (+1) 47, Sasuolo 36, Lacio 38, Bolonja 34, Empoli (+1) 34, (+1) Torino 32, Kjevo 31, Atalanta 29, Đenova 28, Udineze 27, Palermo 26, Sampdorija 25. Frozinone 23, Karpi 20, Verona 18

Empoli Roma

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC