• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Partizana: I vanzemaljci su videli penal!

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih u redovima Partizana Nemanja Mihajlović začuđen sudijskim odlukama u derbiju". Saša Ilić: "Pokradeni smo!". Bandalovski: "Sa Marsa se videlo da je bio penal, Zvezda se protežira celo prvenstvo".

 Fudbaleri Partizana o penalu i sudiji Vladi Glođoviću Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Crvena zvezda je odmakla od Partizana rekordnih 32 boda! Ne pamti se da je prednost jednog od dva najveća kluba u Srbiji, nad ovim drugim bila tolika. Zvezda je dobila još jedan derbi ove sezone i sada čeka plej-of kako bi i formalno podugla pehar namenjen šampionu.

Ali, u Partizanu, iako čestitaju Zvezdi na pobedi i na fer i korektnoj igri u 150. "večitom derbiju", ne mogu da se smire zbog određenih sudijskih odluka. Jer, smatraju da su debelo oštećeni.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, ali ne mogu da ne pomenem neke stvari koje mi stoje na duši. Ja sam već 20 godina u Partizanu i odigrao sam derbija koliko sam odigrao. Do sada nisam učestvovao u derbiju u kojem je jedan klub ovako pokraden. Možda je to malo grubo što kažem, ali sada stvarno tako mislim. Penal je bio očigledan i to što nije dosuđen je uticalo na nas i našu dalju igru. Uz to, ofsajd kod našeg gola u drugom poluvremenu, koji je poništen, nije postojao. Sudije evropskog kalibra ne smeju da naprave takve previde u ovakvoj utakmici. Ovo je verovatno i problem za naše  mlade igrače, koji su prvi put igrali derbi, a gledali su kako ga odlučuje neko treći", rekao je Saša Ilić, novi rekorder po broju odigranih "večitih derbija" - 26.

Kapiten Partizana je rekao i da je sudiji Vladi Glođoviću "svašta rekao" na terenu.

"Obećao sam sebi da u ovih poslednjih šest meseci koliko ću još igrati neću praviti gluposti, ali posle ovakvog previda, ponovo sam ušao u nervozu i rekao sam mu svašta. Voleo bih da to nisam uradio, to je bilo jače od mene, ali sad kad sam pogledao snimak - nije mi svejdeno. Još jednom -  čestitam Zvezdi na pobedi i mislim da je u određenim momentima bila lepa utakmica".

Nemanja Mihajlović je pokazao zašto je Parizan letos pristao da ga dovede i da ga "čeka" do zime. Nije imao pravo nastupa u prvom delu sezone 2015/16. jer je takav bio ugovor koji je ostvaren sa Radom, pa je samo trenirao.

Tokom zimskih priprema je nagovestio da će biti pojačanje za crno-bele, a to je potvrdio u "večitom derbiju" u kojem je, uz Sedrika Goguu, bio najbolji u Partizanu.

Mešđutim, i on nosi gorak ukus u ustima zbog dešavanja na terenu.

"Bio je to prodor, bilo je kontakta. Bio sam ubeđen da je svirao penal, a kad sam ustao i video da nije nisam mogao da verujem. Ja zaista ne razumem šta se više dešava ovde. Ma, vratiće nam se ovo sigurno, onaj gore 'arhitekta' sve vraća", rekao je Mihajlović.

Osim te sporne situacije, Mihajlović je bio akter kod još jedne - početkom drugog poluvremena kada mu je sudija poništio gol. Ispostaviće se da nije bio u ofsajdu.

"Kažu mi ljudi koji su gledali snimak da nije bio ofsajd... Razočaran sam u sudijske odluke. Ovo je najvažnija utakmica, ovo je derbi, znači i nama i njima. Razumem ja sudije, i kod njih postoji pritisak, ali da se toliko greši, to mi nije jasno", rekao je Mihajlović, dodajući da je Partizan 75 minuta kontrolisao igru, ali da je neke situacije pred golom Zvezde morao bolje da reši.

Zahvalio se navijačima na podršci.

"Hvala im, bodrili su nas celu utakmicu, ali nažalost nismo uspeli da ih obradujemo. Mislim da smo bili bolji, ali nekad bolji i ne pobeđuje", dodala je "sedmica" Partizana.

Ivan Bandalovski je takođe začuđen sudijskim odlukama.

"Sa Marsa se videlo da je penal za Partizan, a on nije dosudio. Nije bilo prekršaja kod slobodnog udarca za Zvezdu, a on ga je dosudio. Evidentno je da se Zvezda protežira kroz celo prvenstvo", smatra bugarski fudbaler.

Koliko su bili ljuti posle derbija, svedoči i detalj iz "tunela" koji vodi ka svlačionici kada je Alen Stevanović uputio uvrede na račun sudije:

"Go*** jedno ćelavo!".



Dušan Vlahović jer dobio priliku da zaigra u "večitom derbiju" i tako ušao u istorju kao namjlađi debitant sa 16 godina i 29 dana.

Nije mu baš bilo mnogo do priče.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, ovo je bolan i težak poraz za nas. Nadam se da ćemo izaći jači iz ovoga i da ćemo pobediti sve do kraja. Ovo je najveća utakmica, ne samo u Srbiji, već na celom svetu i normalno je da sam ušao malo sa grčem, ali posle desetak minuta sam se opustio. Napadali smo celu utakmicu, ali nismo uspeli da damo golove. Ne bih mnogo još da pričam, vruće su još glave", rekao je ovaj tinejdžer.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC