• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki ne ide na turneju, povrijeđen i kum Panta

Dejan Stanković sigurno ne putuje "orlovima", vjerovatno ni njegov kum Marko Pantelić. Obojica imaju povrede zadnje lože.

 Deki ne ide na turneju, povrijeđen i kum Panta Izvor: MONDO

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković neće putovati na Ostrvo na mini-turneju nacionalnog tima Srbije zbog povrede zadnje lože.

Utakmice protiv Sjeverne Irske u Belfastu (14. novembar) odnosno Južne Koreje u Londonu (18. novembar) "orlovi" će Srbije odigrati Stankovića, koji je doputovao u Beograd na okupljanje, ali je ljekarski tim procijenio da je povreda takva da kapiten mora da miruje.

"U 70. minutu utakmice protiv Rome osjetio sam strahovit bol. Mislio sam da će noga da mi pukne. Razgovarao sam sa selektorom Antićem, doktor me pregledao i konstatovano je da nema mogućnosti da budem uz ekipu. Žao mi je što ću propustiti ove utakmice jer je to idealna prilika da se dodatno uigramo, isprobamo nešto što nije moguće u utakmicama za bodove", rekao je Stanković koji se odmah vraća u Milano.

Sličan problem muči i Marka Pantelića, pa se čeka snimak magnetne rezonance kako bi bilo poznato da li će stručni štab biti lišen napadača Ajaksa.

Marko Pantelić morao je da napusti teren na meču Ajaks - Tvente već u 16. minutu u nedelju popodne zbog povrede zadnje lože.

U međuvremenu, selektor Radomir Antić već je naknadno pozvao dvojicu defanzivaca, Nenada Tomovića iz Đenove i Jagoša Vukovića iz PSV Ajndhovena, zbog bolesti koja je stigla golmana Vojvodine Željka Brkića i povrede zbog koje Ivica Dragutinović nije igrao ovog vikenda za Sevilju protiv Viljareala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC