• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viljareal se bori sa Realom za treće mesto

Autor mondo.rs

Ukoliko nastave sa dobrim partijama nije nemoguće da Viljareal ostvari direktan plasman u Ligu šampiona, dok bi Real Madrid morao da to mesto obezbedi kroz kvalifikacije.

Fudbaleri Viljareala od kraja novembra ne znaju šta je to poraz, a ukoliko nastave sa dobrim partijama u narednom periodu, a Real Madrid bude igrao toplo-hladno, nije nemoguće da "žuta podmornica" umesto njih ide direktno u Ligu šampiona.

VILJAREAL - LEVANTE 3:0 (2:0)

U pomenutom periodu od novembra, nisu fudbaleri Viljareala uvek pobeđivali, ali su se nakon plasmana u drugu nokaut rundu Lige Evrope (pobedili Napoli u četvrtak), brzo oporavili i relativno lako savladali nejaki Levante.

Upravo je Levante jedan od četiri tima koji je ekipi trenera Marselina naneo poraz u prvom delu sezone, a za to su im se revanširali sa tri u mreži.

Već posle pola sata igre bilo je 2:0 za domaće, pošto su napadači Leo Baptistao i Samu Kastiljeho pogodili u 12. odnosno 30. minutu utakmice. Treći napadač Adrijan u 48. minutu je postigao i treći pogodak, a nešto dosadniji ostatak utakmice prouzrokovao je crveni karton Davida Navara nakon sat vremena fudbala.

Viljareal se sada nalazi na četvrtom mestu sa 52 boda, samo 2 manje od Real Madrida, dok je Levante pretposlednja ekipa Primere sa samo 20 bodova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC