• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stamenković: Selektore Antiću, tu sam

Golman Crvene zvezde još jednom je istakao da nije razočaran što ga Radomir Antić "zaobilazi", uprkos konstantno dobrim partijama.

 Stamenković: Selektore Antiću, tu sam Izvor: MONDO

Iako od početka sezone sigurno drži prvo mjesto na tabeli srpskog prvenstva, Crvena zvezda nema "A" reprezentativca.

Preciznije, nije ga imala do ponedeljka, kada je golgeter Dejan Lekić naknadno pozvan na pripreme za mini-turneju po Velikoj Britaniji.

Među igračima koji se u javnosti najčešće apostrofiraju kao oni kojima bi trebalo pružiti šansu, jesu desni bek Pavle Ninkov i golman Saša Stamenković.

Popularni "Stameni" je na 13 utakmica ove sezone primio samo četiri gola, ali nikako da se nađe među tri čuvara mreže, koliko selektor Radomir Antić redovno poziva.

Stamenković je u izjavi "Sportskom žurnalu" ponovio da se ne ljuti na selektora, iako bi dres reprezentacije Srbije za njega bio "ostvarenje sna".

"Selektor je pokazao veličinu, ne samo kao stručnjak, već i kao čovjek, koji vodi računa o svemu kada je u pitanju reprezentacija. Vjerujem u njegov izbor, a ako zatrebam - ja sam tu. Stižem odmah u Kovilovo".

Na golu "orlova" neprikosnoven je Vladimir Stojković. Rezerve su Bojan Isailović i Željko Brkić, s tim da je čuvar mreže Vojvodine morao da otkaže zbog bolesti.

Antić je odlučio da ne odredi zamjenu, već da za mečeve sa Sjevernom Irskom i Južnom Korejom konkurišu samo Stojković i Isailović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC