• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli poveli iz ofsajda!

Autor mondo.rs

Neiskusni Lukić nepotrebno se uključio u inače lepu akciju crno-belih i "overio" loptu što je bio potez koji je gol Mihajlovića učinio neregularnim.

 Partizan protiv Radničkog u Kupu Srbije poveo iz ofsajda Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana poveli su u 18. minutu utakmice četvrtfinala Kupa Srbije golom iz ofsajd pozicije, zbog nepotrebnog "overavanja" inače sjajnog pasa kapitena Saše Ilića.

Njegov daleko neiskusniji imenjak, Lukić, želeo je dugu i lepu akciju crno-belih da dodatno "zakiti" odigravanjem petom za Nemanju Mihajlovića, a zapravo je samo učinio da gol krilnog napadača Partizana postane – neregularan!

Ako postoji dilema oko toga da li je Mihajlović bio u liniji, ili "za prsa" u ofsajdu kod pasa Ilića, dileme nema da je bio duboko u nedozvoljenoj poziciji u momentu kada se Lukić nepotrebno uključio u akciju, s obzirom na to da bi Ilićeva lopta svakako bila savršena za Mihajlovića.



Omaleni dribler je pokazao da se ovog proleća sjajno snalazi u gol šansama, lako je matirao Aleksandra Jovanovića i proslavio gol, koji bi trebalo da je bude poništen, ali je reakcija Dalibora Đurđevića, pomoćnog sudije podno istočne tribine, izostala, a samim tim i podignuta ruka Milorada Mažića.

Partizan - Radnički, gol Mihajlovića iz neregularne pozicije.
Izvor: YouTube



Mihajlović je na istom stadionu, samo na drugoj strani igrališta i pred 25.000 gledalaca, postigao regularan gol u 150. "večitom derbiju", takođe na pas neumornog Ilića, ali je tada pomoćni sudija ispod zapada, Nemanja Petrović, prevideo čistu "onsajd" poziciju Mihajlovića i signalizirao glavnom arbitru derbija, Vladu Glođoviću, da poništi regularan gol crno-belih za 2:2.

To je bila jedna od dve odluke zbog kojih su iz Humske grmeli danima, a gosti iz Niša stoga su se pribojavali suđenja u današnjem meču četvrtfinala, smatrajući seriju žalbi čelnika Partizana zapravo pritiskom na sudije večerašnje utakmice.

Posle spornih 1:0 za Partizan, imao je penal, koji Mihajlović nije realizovao, ali je pred kraj meča pobeda za polufinale overena golom Alena Stevanovića.

Sada je, očigledno, red na Nišlije da "grme"...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC