• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda mogla da zaradi još 10 miliona, ali...

Autor mondo.rs

"Zvezda ne može u Evropu bez kvalitetnog tima i pravog trenera", kaže sportski direktor Blažo Raosavljević i otkriva za koje sve igrače su crveno-beli imali ponude ove zime.

 Kinezi-hteli-da-kupe-Vijeiru-za-4-miliona-evra. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Prodajom Marka Grujića i Vukašina Jovanovića, Crvena zvezda je ove zime zaradila osam miliona evra.



Mogli su crveno-beli kasu da dopune sa još desetak miliona, ali sportski direktor Blažo Raosavljević u razgovoru za Večernje novosti kaže zašto su odbijene ponude za još neke igrače.

"Ako budemo prvaci, pokušaćemo da uđemo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. E, tada će Vijeira vredeti sigurno mnogo više od tih 3-4 miliona evra, baš kao i Katai, Ibanjez, Donald, Le Talek, Srnić... Zvezda ne može u Evropu bez kvalitetnog tima i pravog trenera".

Otkrio je Raosavljević i za koje igrače su ponude bile spremne.

"Dobijali smo zimus ponude za gotovo sve naše vodeće igrače. I ne samo njih. Postojalo je interesovanje i za Ristića, Plavšića... Mi smo, međutim, imali jasan plan koga želimo, a koga ne želimo da prodamo i verujem da smo povukli prave poteze. Vijeiru nismo pustili iako su Kinezi navaljivali do derbija, stalno dižući cenu".


Crveno-beli, ipak, planiraju da zadrže tim koji dominira prvenstvom Srbije i da ga dodatno pojačaju za predstojeće evropske izazove.

"Moraćemo na ovaj kostur tima koji smo napravili da dovedemo dvojicu ekstra kvalitetnih igrača. Nadam se da ćemo uspeti do kraja šampionata 21. maja da završimo ceo posao i da već početkom juna, trener Zvezde može u kompletnom sastavu da započne pripreme za Evropu", poručio je Raosavljević za "Novosti".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC