• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan nezadovoljan Huntelarom gleda u Žinjaka

U Milanu bi uskoro mogao da zaigra Pjer umjesto Klasa, Andre umjesto Jana i Žinjak umjesto Huntelara... Igrom slučaja radi se o samo jednoj zamjeni.

 Milan nezadovoljan Huntelarom gleda u Žinjaka Izvor: MONDO

Rosoneri nikako nisu zadovoljni kako od dolaska iz Reala prošlog ljeta igra Holanđanin Klas-Jan Huntelar, tako da se trenutno u klubu razmatra mogućnost da u januaru bude kupljen reprezentativac Francuske i najbolji igrač Tuluza Pjer-Andre Žinjak.

Huntelar isprva nije ni trebalo da dođe u Milan, jer su predsjednik Silvio Berluskoni i potpredsjednik Adrijano Galijani mjesecima pokušavali da dovedu Edina Džeku iz Volfsburga i Luisa Fabijana iz Sevilje. Kada ništa od toga nije moglo da bude ugovoreno, a da Milan bude zadovoljan, čelnici su se okrenuli Huntelaru na već razrađenoj relaciji sa Realom iz Madrida, u koji je malo prije toga otišao Kaka.

Nekoliko mjeseci kasnije, svima je postalo jasno da tim bolje funckioniše sa Markom Borijelom ili Filipom Inzagijem u špicu, tako da će Huntelar izgleda morati da potraži novo mjesto za afirmaciju ukoliko ne želi da kao mnogi fudbaleri milanskih timova završi karijeru u rezervnom timu.

Mnogi su ostali iznenađeni kada se ljetošnji prelazni rok završio, a Žinjak nije otišao iz Tuluza sa titulom najboljeg strijelca prethodnog prvenstva. Priliku za bolju kupovinu, Milan će dobiti u januaru, a tada bi najvećeg konkurenta mogao da ima u Arsenalu.

Ukoliko se londonski klub uključi u trku za Žinjakom, Milan će morati da se odrekne ideje da u početku pozajmi Žinjaka na šest mjeseci i da ga potpiše tek ukoliko Francuz bude zadovoljio do juna 2010. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC