• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Sredojević održao prvi trening

Autor mondo.ba

Novi trener banjalučkog Borca Borče Sredojević u ponedjeljak popodne održao je prvi trening sa crveno-plavima na Gradskom stadionu.

  Nakon što je Aleksandar Janjić "sporazumno" razriješen dužnosti šefa struke i na njegovo mjesto imenovan nekadašnji trener u stručnom štabu reprezentacije Bosne i Hercegovine, Sredojević je sa fudbalerima Banjalučana odradio prvi trening, prenio je portal "Borac-sport".

Stručnjak koji je u karijeri već vodio "Velikana iz Platonove" u debitantskoj sezoni Premijer lige BiH (2002/03) i pomogao crveno-plavima da osiguraju opstanak, novi debi imaće na klupi u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH protiv Željezničara.

"Već sam jednom uspio sa Borcem da izborim opstanak, ali ovaj put ekipa je u mnogo težoj situaciji", bio je prvi komentar Sredojevića, koji je istakao da je optimista: "Imam hrabrosti i samopouzdanja. Moramo da se konsolidujemo i siguran sam da uz pomoć navijača možemo da izborimo opstanak. U ovoj trci je ostalo još 10 kola, a nama konkurenti već bježe nekoliko bodova. Moramo da uhvatimo korak i što prije dođemo do trijumfa".

Iskusni stručnjak ističe da mora što prije da se upozna sa kvalitetima igračkog kadra, ali dodaje da je već gledao ekipu na djelu.

"Uživo sam gledao utakmicu protiv Slobode, kao i na TV-u protiv Olimpica. Preko treninga ćemo se dodatno upoznati, a svjesni smo da je vremena sve manje. Već sutra nas očekuje prvi ispit i to protiv neugodnog Željezničara u Kupu BiH", izjavio je iskusni stručnjak, a prenijele "Nezavisne novine".

Taj meč igra se u srijedu u 18 časova na Gradskom stadionu, a Sredojević će se prvi put zvanično novinarima obratiti u utorak na konfrenciji za štampu, koja je zakazana za 13 časova u Trofejnoj sali.

U fudbalskoj karijeri, Sredojević je između ostalih nastupao za Borac, Partizan, Rijeku i Deportivo iz La Korunje, dok je kao trener vodio Kozaru iz Gradiške, Mladosti iz Apatina, Domžale, Zagorja, Primorje i trebinjski Leotar.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gradskodijete_sLauša

Ovaj Borče je pravi dorat. Imao sam priliku da me trenira

Lesinari Njemačka

Indijanci ,komentarisiti malo svoje klubove,sigurno Beogradski, i ostaviti Banjalučanima Borac, kompleksasi!!!

Jordan

Ns kojem si kanalu gledo prenos protiv Olimpika majketi

Dany

Ovaj Borac mjenja trenere kao na traci, Boze sacuvaj, ne zasluzuju da igraju ovu ligu i dovidjenja.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC