• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev: Želimo Kup!

Autor mondo.rs

"Nama je prioritet uvek bila titula, ali kao dete kluba znam da se svakom takmičenju pristupa odgovorno i sa željom da se osvoje oba. Nema opuštanja...", rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

 Ivica Iliev o Kupu Srbije Izvor: MN PRESS

Partizan će se za finale Kupa Srbije boriti protiv Spartaka iz Subotice. Crno-belima je pripala uloga favorita, koju oni ne odbacuju. Naprotiv.

Sportski direktor "parnog valjka", Ivica Iliev, priznaje da je titula prioritet, ali naglašava da je i trofej u Kupu vrlo bitan za klub iz Humske, pogotovo što ga je poslednji put osvojio pre pet godina.

"Nama je prioritet uvek bila titula, ali kao dete kluba znam da se svakom takmičenju pristupa odgovorno i sa željom da se osvoje oba. Nema opuštanja...", rekao je sportski operativac Partizana.

Ciljevi crno-belih su najviši.

"Mi smo ciljeve postavili, a to je osvajanje Kupa. Nismo razdvajali protivnike i bilo koga da smo izvukli naši planovi se ne bi menjali. Igramo dve utakmice i tu smo u blagoj prednosti u odnosu na Spartak, što zbog kvaliteta, što zbog iskustva", smatra Iliev.

Direktor Partizana očekuje zanimljive okršaje sa Spartakom.

"Optimista sam kao i uvek, verujem da nas očekuje zanimljive utakmice. Kup je takmičenje u kojoj ima često iznenađenja, slabije rangirani klubovi igraju tvrđe protiv favorita, ali verujem da ovaj put neće biti iznenađenja".

Partizan ima ulogu domaćina u prvom meču.

"Uvek je lepše kada se revanš igra kod kuće. Mi nismo sada u takvoj situaciji. Trudićemo se da već u prvom meču steknemo prednost koja će nam doneti miran duel u Subotici", podvukao je Iliev.

Drugi polufinalni par Kupa Srbije čine Javor i Borac iz Čačka. Prvi mečevi igraju se 16. marta, dok su revanši na programu 20. aprila.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC