• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal skupo platio prolaz u FA Kupu: Tri povrede

Autor mondo.rs

Dok se u Evropi igraju utakmice Lige šampiona - Arsenal "vanredno" pronašao plasman u narednu fazu FA Kupa i izgubio tri prvotimca.

Po dva gola Tea Volkota i Olivijea Žirua bila su dovoljna da Arsenal ostvari plasman u narednu rundu FA Kupa, a iako je u prvoj utakmici ovih rivala briljirao Eldin Jakupović, posle ove neće moći da kaže da je branio dobro.

HAL SITI - ARSENAL 0:4 (0:1)

Tokom prvog poluvremena viđeno je više ulazaka lekarske ekipe na terenu nego što je bilo prilika za oba tima, pa je tako Arsenal ostao bez Pera Mertezakera koji je morao iz igre zbog natečenog oka, pa su "tobdžije" igrale sa Naćom Monrealom na štoperu.

Deset utakmica je bio Olivije Žiru bez gola, ali je onda u finišu poluvremena iskoristio veliku grešku defanzivca Hala, pa je Francuz loptu bez problema spakovao u mrežu Jakupovića. Pogodio je ubrzo posle toga i Kijeran Gibs prečku...

U drugom poluvremenu kreće serija golova.

Olivije Žiru je u 71. minutu povećao prednost na 2:0, da bi potom Teo Volkot odigrao dobrih pola sata i postigao golove u 77. i 89. minutu, za najubedljiviju pobedu Arsenala ove sezone, međutim imaće mnogo problema Venger posle ove utakmice.

Ne samo da se povredio Per Mertezaker, nego su se povredili i štoper Gabrijel Paulista, ali i njegova zamena Aron Ramzi, koji nije mogao da završi meč. Veliki broj problema za Vengera pred utakmicu sa Votfordom, ali i sa Barselonom u Ligi šampiona koja tek sledi.

Evo svih parova četvrtfinala FA kupa (12. mart, 16 časova):

Reding - Kristal Palas
Everton - Čelsi
Arsenal - Votford
Mančester junajted - Vest Hem

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC