• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Stojiljković u napadu "orlova"!

Autor mondo.rs

Kao što je najavio, selektor Radovan Ćurčić uvrstiće nova imena na konačan spisak za utakmice protiv Poljske i Estonije.

 Nikola Stojiljković debituje za A reprezentaciju Srbije Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije pretrpeće određene promene za prijateljske utakmice sa Poljskom (23. marta u Poznanju) i Estonijom (29. marta u Talinu).

Selektor Radovan Ćurčić je posle debakla u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, zatim i protiv Češke u prijateljskoj utakmici, najavio da će pozvati neke nove igrače za martovsko okupljanje.

MONDO je u utorak pisao da je poziv dobio " zlatni orlić" Nemanja Maksimović iz Astane, a saznajemo da će se na okupljanju pojaviti još dvojica igrača koji još nisu upisali nastup u "A" timu Srbije.

Jedan je Sergej Milinković-Savić, vezista Lacija i takođe član omladinske selekcije koja je prošlog leta postala svetski šampion, a drugi Nikola Stojiljković, napadač Brage i bivši kadetski, omladinski i mladi reprezentativac naše zemlje.

Milinković-Savić je već bio pozivan u prvi tim, ali bi ovog proleća mogao da dobije šansu i da zaigra i da se nametne za naredni kvalifikacioni ciklus.

Pored Stojiljkovića, za mesto u napadu će za predstojeće dve utakmice konkurisati Aleksandar Mitrović iz Njukasla i Miralem Sulejmani iz Jang Bojsa.

Selektor Ćurčić narednih dana i zvanično će saopštiti spisak reprezentativaca, a među debitantima očekuje se i Marko Grujić iz Crvene zvezde (uskoro Liverpula).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC