• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mogu ofanzivnije, ali nisam Marko Grujić"

Autor mondo.rs

Holandski vezista o svojoj novoj ulozi u Zvezdi: "Ako bude prilike, sigurno ću šutirati sa distance".

 Mičel Donald nova pozicija u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda priprema se za odlazak u Novi Pazar, gde će u nedelju od 13 časova (TV Arena sport) pokušati da produži svoj trijumfalni niz 23. "reckom".

Da bi upisali još jednu pobedu u napadu na rekordno dugu seriju, crveno-beli moraće da slave na gostovanju na kojem su se prošle godine oprostili od trke za titulu.

U Ljutice Bogdana su svesni da, uprkos pobedama, njihove igre nisu na jesenjem nivou, ali su i uvereni da će igrati bolje dok vreme bude odmicalo.

"Svesni smo da protiv Mladosti i Jagodine u prvom poluvremenu igra nije bila dobra. Ali, za nas je važno da smo pobedili i da pobeđujemo čak i kad ne igramo dobro. Imamo pobednički mentalitet, ali i kvalitet i to je ono što donosi prevagu. Imamo želju da pobedimo u svakoj utakmici", rekao je vezista Mičel Donald, pa je u razgovoru za klupski sajt potkrepio svoje reči uzevši i poslednji "večiti derbi" kao primer.

"Videli ste i u derbiju, oni su bolje od nas ušli u utakmicu, ali kao što sam rekao, čak i kada ne igramo dobro ili loše uđemo u meč, mi pobedimo. Pomaže nam i to što imamo ogromnu prednost na tabeli u odnosu na pratioce i čak i kada se stvari na terenu ne odvijaju po planu, ne paničimo. Da, i moje je mišljenje da će se igra popraviti vremenom. Imamo nove igrače i potrebno je da se uklopimo, nije fraza", dodao je Holanđanin.

Izvor: MN PRESS

Od dolaska Le Taleka, Donaldova uloga u veznom redu je adaptirana u odnosu na ono šta je igrao jesenas. Uostalom, promenjeni su i zadaci Marka Grujića, koji je "pomeren" u ofanzivniju rolu, kao i nekadašnji đak Ajaksa.

"Ranije sam igrao odmah ispred obrane, kontrolisao prostor na sredini terena, a sada kada imamo Le Taleka, mogu da igram ofanzivnije. Ali, ja nisam tip igrača kao što je Grujić. Voleo bih da češće budem u situaciji i da šutiram sa distance. Naravno, uvek ću pre svega gledati da se podredim timu, ali ako se ukaže prilika, sigurno ću pokušati i šutevima sa distance", najavljuje Donald.

U pripremi za gostovanje Novom Pazaru, uoči koga će crveno-beli prenoćiti u svojoj staroj bazi Pazarištu, u Zvezdi sa velikom pažnjom prate i poplave, koje su napravile veliku štetu i u gradu na Jošanici.

"Čuo sam za nepogode koje su se dogodile na jugu Srbije, pa i u Novom Pazaru, i verujem da će biti teško za igranje. Nadam se da će teren biti koliko-toliko kvalitetan. Moramo se dobro pripremiti. Ako svi fudbaleri uđu koncentrisano u utakmicu i urade ono što se od njih očekuje, mislim da rezultat neće izostati", podvukao je Donald.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC